+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Wijziging webshoptarieven 2022
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Wijziging webshoptarieven 2022

Hierbij informeren wij je over een prijswijziging in onze webshop per 1 januari 2022. Wij vinden het belangrijk dat onze tarieven helder en transparant zijn. Daarom lichten wij de prijswijziging hieronder toe.

Door de jaren heen hebben we ons enorm ingezet om onze webshop te verbeteren en nieuwe functionaliteiten beschikbaar te stellen. Zo blijven we aan de wensen van onze klanten voldoen. Dit mag je ook de komende jaren van ons verwachten. Wij blijven investeren in automatisering en kennis, waardoor onze services voldoen aan de laatste wet- en regelgeving, maar ook aan de internet security eisen.

We hebben onze prijs de eerste 3 jaar stabiel kunnen houden. Helaas ontkomen we nu niet aan een prijsverhoging, omdat ook wij geconfronteerd worden met o.a. stijgende automatiseringskosten en toenemende beveiligingseisen.

Uiteraard blijven onze vakkennis en diensten op hoog niveau en voorzien we je ook in de toekomst van dezelfde, kwalitatieve en praktische adviezen. Om dit kwaliteitsniveau te blijven realiseren is het noodzakelijk om met ingang van 1 januari 2022 een kleine prijsverhoging van € 2,50 per aangifte door te voeren. De nieuwe prijs voor een uitvoeraangifte wordt € 22,50.

We zijn blij dat we met deze verhoging onze diensten kunnen blijven garanderen, waardoor je op een eenvoudige en vertrouwde manier je uitvoeraangiften bij ons kunt blijven bestellen.

Heb je een vraag over de prijswijziging?

Heb je vragen over de bovengenoemde prijswijziging, neem dan contact op met een van de collega's van ons Customer Service team door te mailen naar info@uitvoeraangifte.com of door te bellen naar +31(0)88-4321888.

01 dec. 2021 at 10:00
Gepubliceerd door:
Lonneke Verberk
Manager Operations