+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Certificaat van Oorsprong
(CvO)
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

CvO invullen

Voor het invullen van uw Certificaat van Oorsprong maakt je éénmalig een account aan bij Exportdocuments.com. Hiermee kun je voortaan eenvoudig online jouw exportdocumenten bestellen. Na het invullen van het aanmeldformulier ontvang je per e-mail een wachtwoord waarmee je kunt inloggen in de webshop. Deze kun je na de eerste keer inloggen wijzigen, indien gewenst.

Je kunt met het wachtwoord inloggen op onze webshop en digitaal het Certificaat van Oorsprong invullen of opmaken. Bij ieder invulveld wordt door middel van informatiebuttons uitgelegd wat je in dient te vullen. De aanvraag is volledig digitaal, bijbehorende bewijslast en facturen kun je eenvoudig uploaden. De gehele aanvraag inclusief bijlagen zetten wij digitaal door naar de Kamer van Koophandel (KvK).

Het Certificaat van Oorsprong zegt iets over de oorsprong van de goederen die worden geleverd. Let op dat je het Certificaat van Oorsprong niet vult met allerlei informatie die er niet op thuishoort. Een goed ingevuld en afgegeven Certificaat van Oorsprong is duidelijk en overzichtelijk.

Service levels

Wij willen het aanvragen van een exportdocument zo gemakkelijk mogelijk maken voor onze klanten, dat is ons doel! Wij presenteren je daarom 3 service levels: Full Service, Comfort en Self Service. Uitleg over de verschillende service levels vind je hier.

Vragen over de webshop

Indien je vragen hebt over bijvoorbeeld de status van of hulp bij jouw aanvraag of over onze webshop, neem dan contact op met ons Customer Service Team, zij helpen je graag.