+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Uitvoeraangifte
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Voor het eerst een uitvoeraangifte doen?

De Douane geeft aan dat bedrijven douanekennis in huis moeten hebben wanneer zij zelf uitvoeraangiften opmaken. Omdat dit lang niet voor alle exporterende bedrijven het geval is werkt onze webshop bewust op een iets andere manier. De kennis van onze specialisten is in de webshop verwerkt, wat ervoor zorgt dat het aanvragen van een uitvoeraangifte in onze webshop echt heel eenvoudig is. Vakinhoudelijke declarantenkennis is niet vereist.

Uitvoeraangifte/douaneaangifte (EX-A) voor het eerst opmaken?

Zijn uitvoeraangiften geheel nieuw voor je? Bel dan tijdens het bestelproces met ons Customer Service team, zij helpen je telefonisch door de aangifte heen. Zo is iedere medewerker in je organisatie straks prima in staat om een uitvoeraangifte op te maken. Na 1-2 keer een aangifte te hebben aangevraagd in onze webshop heb je het 'trucje' onder de knie en kan je voortaan zelfstandig aan de slag, daar zijn wij van overtuigd.

Lees hier hoe je een uitvoeraangifte in 4 stappen kunt bestellen.

EORI-nummer is vereist

Een EORI-nummer (Economic Operator Registration and Identification) is een identificatienummer dat je gebruikt om zaken te kunnen doen met de Douane. Zie dit nummer als een soort van DigiD bij de Douane. Je gebruikt dit nummer voor elke uitvoeraangifte die je doet.

Lees hier hoe je jou EORI-nummer moet bepalen.