+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Service Levels
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Service Levels

Zoveel hulp als je wenst per aanvraag!

Het aanvragen van exportdocumenten zo gemakkelijk mogelijk maken, dat is ons doel! Daarom bieden wij jou 3 verschillende service levels:

 1. Full Service
 2. Comfort
 3. Self Service

Per aanvraag die je doet, kun je in de webshop kiezen hoeveel service je van ons wenst.

1. Full Service

Ben je nog niet zo bekend met het aanvragen van een document, of wil je graag een extra kwaliteitscheck door een van onze specialisten, omdat je bijvoorbeeld een spoedorder hebt? Maak dan slim gebruik van onze kennis! Bel ons wanneer je ondersteuning wilt gedurende het bestelproces. Weet je niet precies hoe/wat je in moet vullen of kom je er niet uit qua bewijslast of oorsprong? Wij helpen je graag! Met de optie Full Service heb je recht op 15 minuten consultancy. Wordt jouw aanvraag toch afgekeurd door de KvK, dan nemen wij telefonisch contact met je op om door te nemen wat je dient te wijzigen. Je kunt de aanvraag in jouw "Orderoverzicht" heropenen, wijzigen en zonder extra kosten opnieuw indienen bij de KvK.

> De aanvullende kosten voor Full Service bedragen €30,- per aanvraag.

voorbeeld: Voor een CvO met KvK legalisatie betaal je € 81,95.

2. Comfort

Heb je ervaring met het aanvragen van exportdocumenten, dan vul je zelfstandig jouw aanvraag in. Met het Comfort Service Level controleren wij jouw aanvraag op volledigheid voordat deze naar de Kamer van Koophandel wordt doorgezet. Om de kwaliteit van jouw aanvragen te verbeteren doen wij sinds 1 januari 2019 een extra kwaliteitscheck. Kies je voor het Comfort Service Level, dan controleren wij jouw aanvraag op:

 • Volledigheid
 • Inhoudelijke check:
  - is de leveranciersverklaring juist opgesteld?
  - is de productieverklaring juist ingevuld?
  - voldoen alle ingevulde velden aan de richtlijnen van de Kamer van Koophandel?

Zo is de kans op afkeuring door de KvK geminimaliseerd, wat onnodig tijdverlies voorkomt. Mocht jouw aanvraag toch afgekeurd worden, dan ontvang je van ons een e-mail met praktische uitleg wat er ontbreekt/onjuist is. Je kunt de aanvraag in jouw "Orderoverzicht" heropenen, wijzigen en zonder extra kosten opnieuw indienen bij de KvK.

> Er zijn geen aanvullende kosten voor het Comfort Service Level.

voorbeeld: Voor een CvO met KvK legalisatie betaal je € 51,95.

3. Self Service

Ben je vertrouwd met het aanvragen van documenten, of wil je geen gebruik maken van onze kennis en kwaliteitscheck, kies dan voor Self Service. Je vult dan zelfstandig jouw aanvraag in en ontvangt geen verdere ondersteuning van ons Customer Service team. Een aanvraag die is afgekeurd door de Kamer van Koophandel kun je niet heropenen, je moet dan een nieuwe aanvraag indienen.>

Je ontvangt €4,- korting per aanvraag.

voorbeeld: Voor een CvO met KvK legalisatie betaal je € 47,95*.

Alle bovengenoemde tarieven zijn exclusief BTW

De Service levels op een rij

Service levels

*Let op, wij controleren jouw aanvraag niet op juistheid of volledigheid. Wordt jouw aanvraag afgekeurd door de Kamer van Koophandel dan moet je een nieuwe aanvraag indienen.