+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Over Exportdocuments.com
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Over Exportdocuments.com

Verzend je als bedrijf goederen naar landen buiten de EU? Dan moet je per zending een uitvoeraangifte indienen bij de Douane en voor sommige landen ook een oorsprongsdocument meesturen. Elk bestemmingsland kent eigen regelgeving, waardoor het complex kan worden om aan alle vereisten te voldoen. Gelukkig is Exportdocuments.com er om jou hierbij te helpen! Bij ons vraag je gemakkelijk al de documenten die je nodig hebt in één order aan. Veilig, compleet én snel.

Hulp van A tot Z

Om zeker te weten dat je de juiste documenten aanvraagt, hebben wij een slimme landvereisten-assistent klaar staan voor je. Vul het land van bestemming in, dan laat de assistent precies zien welke documenten je nodig hebt!

Kom je er tijdens het invullen van je documenten toch nog niet uit? Geen paniek. Ons team van experts staat voor je klaar om je telefonisch of per mail verder te helpen. Je kunt per order kiezen hoeveel service je nodig hebt, en dan komt alles goed!

Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Oorsprongsdocumenten (Certificaat van Oorsprong, EUR.1-certificaat, ATR-certificaat)
  • Uitvoeraangiften
  • Legalisaties (Kamer van Koophandel, Ambassade & Ministerie van Buitenlandse zaken).
  • Oorsprongsbepaling en bewijslast ondersteuning
  • Wettelijke landvereisten
  • Douane advies

Onderdeel van Pincvision

Exportdocuments.com is een onderdeel van onze moederorganisatie Pincvision, al 20 jaar de nummer één partner in trade compliance oplossingen voor multinationals. De webshop is ontstaan uit een samenvoeging van de webshops Exportdocumenten.com en Uitvoeraangifte.com