+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Berijdersverklaring voor het gebruik van een huur- of leaseauto in het buitenland
Eenvoudig en efficiënt
Juiste documenten in no-time > Bespaar tijd en geld.
Alles in één oplossing
Al je exportdocumenten in 1 bestelling geregeld.
Ondersteuning (zoveel) als je wenst
Hulp bij al je exportvragen > Bel als je ergens niet uitkomt!

Berijdersverklaring voor het gebruik van een huur- of leaseauto in het buitenland

Als je van plan bent om met je huur- of leaseauto naar het buitenland te gaan, moet je mogelijk een berijdersverklaring / buitenlandverklaring hebben. Dit om te bewijzen dat je toestemming hebt om de auto namens de leasemaatschappij te rijden. Landen zoals bijvoorbeeld Turkije, Marokko, Algerije, Tunesië, Oekraïne, Rusland en Wit-Rusland vereisen een gelegaliseerde leaseverklaring of berijdersverklaring.

Bij Exportdocuments.com kunnen wij jou helpen bij het aanvragen en verkrijgen van de berijdersverklaring, inclusief de legalisatie die nodig is om het document bruikbaar te maken in het buitenland. Het aanvragen van een gelegaliseerde lease- of berijdersverklaring kan gemakkelijk en snel bij Exportdocuments.com, ook als je geen inhoudelijke kennis hebt!

Zodra je een gratis account aanmaakt op onze webshop, kun je een aanvraag starten.

Maak een gratis account aan

Hoe vraag ik een berijdersverklaring aan?

Bij de land-vereisten assistent vul je in voor welk land de berijdersverklaring nodig is en kies je als document een 'verklaring'. De kosten per legalisatie zijn €26,95. Vul bij stap 1 de gegevens in van de derde partij en bij stap 2 upload je de verklaring. Vergeet niet je naam en handtekening aan de voorzijde van de laatste pagina toe te voegen. Wanneer je dit hebt gedaan, doen wij de rest voor je.

Doe jij je aanvraag voor 15.00 uur? Dan sturen wij het document met KVK legalisatie dezelfde dag nog op.

Zo zorgt Exportdocuments.com ervoor dat je snel en probleemloos de benodigde gelegaliseerde documenten krijgt voor jouw huur- of leaseauto in het buitenland en je met een gerust hart kunt vertrekken!