+31(0)884321888
[javascript protected email address]
EUR.1-certificaat
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

EUR.1 invullen

In onze webshop vul je het EUR.1-certificaat (ook wel EUR.1-document of EUR.1-certificate genoemd) digitaal in op een online formulier. Hierin kun je alle gegevens kwijt die je aan moet leveren bij de Kamer van Koophandel. De voor- en achterkant van het EUR.1 kun je vullen met de benodigde gegevens.

Je maakt éénmalig een account aan bij Exportdocuments.com. Hiermee kun je voortaan eenvoudig online jouw exportdocumenten bestellen. Na het invullen van het aanmeldformulier ontvang je per e-mail een wachtwoord waarmee je kunt inloggen in de webshop. Deze kun je na de eerste keer inloggen wijzigen, indien gewenst.

Zodra je bent ingelogd leidt de webshop je op een eenvoudige manier door de stappen voor het invullen van het EUR.1-certificaat. Bij ieder invulveld wordt door middel van informatieblokken uitgelegd wat je in dient te vullen. De aanvraag is volledig digitaal, bijbehorende bewijslast en facturen kun je eenvoudig uploaden. De gehele aanvraag inclusief bijlagen zetten wij digitaal door naar de Kamer van Koophandel (KVK).

Service levels

Wij willen het aanvragen van een exportdocument zo gemakkelijk mogelijk maken voor onze klanten, dat is ons doel! Wij werken daarom met 3 service levels: Full Service, Comfort en Self Service. Uitleg over de verschillende service levels vind je hier.

Vragen over de webshop

Indien je vragen hebt over bijvoorbeeld de status van jouw bestelling, hulp nodig heeft bij jouw aanvraag of over de functionaliteiten onze webshop, neem dan gerust contact op met ons Customer Service team, zij helpen je graag.