+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Hoe werkt het?
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Exportdocumenten regelen

In elke stap van het orderproces vertellen we precies wat je bij elk invulveld moet invullen. Weet je even niet wat er wordt bedoeld? Dan kun je op de blauwe cirkel boven de kolom met de i er in klikken om uitleg te krijgen. Alle kolommen met een * zijn verplicht om in te vullen, wanneer je dit niet doet is het niet mogelijk om verder te gaan naar de volgende stap.

Landvereisten-assistent

Voor je echt aan het invoeren van je order begint start je bij de Landvereisten-assistent. Hier vul je in vanaf welk land je gaat exporteren en waar de goederen heen moeten. Onze landvereisten-assistent toont vervolgens welke documenten worden aanbevolen voor je zending én de bijbehorende tarieven. Helder en transparant, zo weet je direct waar je aan toe bent. Dankzij onze Landvereisten-assistent hoef jij zelf geen expert te zijn maar heb je toch alles perfect geregeld!

Digitale connectie Kamer van Koophandel

Heb je een order ingediend en de betaling voltooid? Dan wordt je order indien van toepassing automatisch doorgestuurd naar de KVK. Na de digitale goedkeuring van de KVK, printen wij de documenten voor je uit en sturen deze naar het door jou opgegeven bezorgadres. Hebben jouw documenten een ambassade legalisatie nodig? Ook dat regelen wij voor je.

Digitaal Exportdocumenten aanvragen: webshop vs. software

Jij wilt zelf jouw exportdocumenten regelen? Dat kan op twee manieren, namelijk via een webshop of met behulp van software. We laten je graag zien wat de voordelen van een webshop zijn. Onderstaand hebben we een vergelijking gemaakt van een aantal factoren waar je rekening mee moet houden. Onderstaand hebben we een vergelijking gemaakt van een aantal factoren waar je rekening mee moet houden.

Digitale connectie Douane

Heb je een order ingediend en de betaling voltooid? Dan wordt je order, in van toepassing, automatisch doorgestuurd naar de Douane. Al binnen enkele minuten krijg je bericht terug van de Douane en weet je of je zending klaar is om te vertrekken.

Uitvoeraangiften in PDF

Als je uitvoeraangiften zijn goedgekeurd dan ontvang je de digitale uitvoeraangiften als PDF-bestand per e-mail. Indien gewenst kan je het document zelf printen en aan je vervoerder meegeven. Het unieke MRN-nummer geef je door bij het Kantoor van Uitgang.