+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Logistiek dienstverlener / Transporteur
Eenvoudig en efficiënt
Juiste documenten in no-time > Bespaar tijd en geld.
Alles in één oplossing
Al je exportdocumenten in 1 bestelling geregeld.
Ondersteuning (zoveel) als je wenst
Hulp bij al je exportvragen > Bel als je ergens niet uitkomt!

Logistiek dienstverlener / Transporteur

Exporteer je goederen voor jouw klanten naar landen buiten de EU? Dan komen er naast het transport nog heel wat andere zaken kijken, zoals het papierwerk.

Veelal een tijdrovende klus. Maar wel een waardevolle toevoeging aan je servicepakket dat je wilt bieden aan je klanten, om hen de tijd en moeite te besparen van het naleven van complexe exportregels. Gebruik je nu software om deze documenten op te maken? Dan heb je te maken met licentiekosten, updates en medewerkers met douane/oorsprong kennis. Kortom, een service waar kennis, tijd en kosten in gaan zitten. Lees hoe je voortaan je documenten regelt zonder software en daarmee geld en tijd bespaart!

In onze webshop hebben wij een speciaal account type ingericht voor logistiek dienstverleners waarbij je in 1 account al je klanten kunt toevoegen en beheren. Zo regel je alle exportdocumenten, van uitvoeraangiften tot oorsprongsdocumenten zoals een Certificaat van Oorsprong, EUR.1 en AT.R, gemakkelijk op 1 plek. Voor al je klanten met zendingen die vanuit Nederland en/of België vertrekken. En de kennis? Die hebben wij in huis voor je!

Maak een gratis account aan

Snelle doorlooptijden, overzicht, adresboeken en betaalgemak

Dankzij onze geavanceerde digitale koppeling met de Kamer van Koophandel (NL) en de Douane (NL en BE) zijn de doorlooptijden razendsnel en verloopt het hele proces zeer efficiënt. In het orderoverzicht vindt je al je aanvragen terug met de statusupdates.
Om het invullen van de documenten te versnellen bieden we de mogelijkheid om per klant een eigen adresboek aan te maken. Zo hoef je deze maar 1x in te vullen en volgende keer alleen maar te selecteren. Hetzelfde geldt voor het artikelstambestand. Ook dit leg je per klant vast. Importeer de artikelen in 1x, wel zo handig.

Zet meerdere documentaanvragen klaar in het winkelwagentje en betaal deze in 1 keer. Dit kan op factuur of middels automatische incasso, net wat voor jou het beste werkt. De verzamelfactuur is overzichtelijk ingedeeld per klant, zodat je precies weet welk bedrag bij welke klant en welke zending hoort.

Via bovenstaande button kan je direct een account aanmaken. Wil je liever eerst een korte online demo inplannen met een van onze medewerkers om te zien hoe de webshop werkt? Snappen we helemaal! We laten het je graag zien.

Vraag je gratis demo aan

Enkele voordelen op een rij...

✓ Documenten aanvragen voor al je klanten in 1 account
Per klant een adresboek en artikelstambestand
✓ Douane/oorsprong kennis niet nodig, maak gebruik van onze expertise

✓ 24/7 uitvoeraangiften doen
✓ Ambassade legalisatie service
✓ Online platform zonder vaste (financiële) verplichtingen
✓ Betalen op factuur of per automatische incasso

Maak gebruik van de kennis van onze specialisten!

Naast algemene vragen over je account en bestellingen, kan je ook bij ons terecht voor Douane- en Oorsprong expertise. Onze specialisten zijn op de hoogte van alle benodigde kennis. Maak daar gebruik van, dan hoef je je eigen medewerkers hierin niet op te leiden.

Wij helpen bij vragen zoals het bepalen van HS-codes, wettelijke documentvereisten en het aanleveren van de juiste bewijslast voor de oorsprongsdocumenten.

Edona, Hermione, Iryna, Marieke, Naghit en Stephan van ons Customer Service team staan voor je klaar!

Deze logistiek dienstverleners gingen je voor...

"De webshop sluit prima aan op onze behoefte, namelijk simpel en snel uitvoeraangiften maken voor diverse van onze klanten. Het portaal is zo ingericht dat we makkelijk in naam van klanten aangiften kunnen doen."

"Wij zijn via Google uitgekomen bij Exportdocuments.com. Ook werden we getipt door BAX Music, één van onze klanten. Met dit platform kunnen we kosten besparen. Douanekantoren vragen vaak meer geld."

Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie? Laat even je gegevens achter en we nemen snel contact met je op!

  • Exportdocuments.com
  • Terborgseweg 102
  • Doetinchem
  • 7005 BC
  • Nederland
+31(0)884321888
[javascript protected email address]