+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Ambassade legalisatie CvO en/of handelsdocument/verkoopfactuur
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Ambassade legalisatie CvO en/of handelsdocument/verkoopfactuur

Voor een aantal landen wordt een legalisatie door de ambassade en/of het ministerie van Buitenlandse Zaken gevraagd. In die gevallen profiteer je van de goede contacten en procedures die Exportdocuments.com met deze instanties heeft.

Geen tijdrovende ritten naar de ambassade en lange wachttijden meer. Jouw legalisatie wordt in behandeling genomen en binnen de kortste doorlooptijd naar jou verzonden. Sneller en eenvoudiger kun je het nergens anders regelen.

Wanneer ambassade legalisatie?

Bij het bestellen van exportdocumenten in onze webshop wordt aangegeven welke exportdocumenten en legalisatievormen aanbevolen worden voor het bestemmingsland van jouw goederen. De leges van de ambassades en het ministerie van Buitenlandse Zaken (MinBuZa) worden één op één aan jou doorbelast.

Laat jouw Certificaat van Oorsprong (CvO) of handelsdocument/verkoopfactuur legaliseren door de ambassade en/of MinBuZa. Slechts 1 muisklik in onze webshop, wij regelen de rest!

Doorlooptijden ambassades

In onderstaande tabel hebben wij de doorlooptijden per ambassade voor je onder elkaar gezet. Doorlooptijden zijn onder voorbehoud van bijzondere omstandigheden en wijzigingen. Wil je gebruik maken van spoedlegalisatie, neem dan contact op met ons Customer Service team via +31(0)88-4321888 of mail naar info@exportdocuments.com.

*LET OP: het aantal genoemde werkdagen (doorlooptijd) is inclusief de tijd van de koeriersdienst naar de ambassade en terug.


Laat je exportdocument direct legaliseren in onze webshop:

Maak een gratis account aan