+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Exporteur / E-Commerce (B2B)
Eenvoudig en efficiënt
Juiste documenten in no-time > Bespaar tijd en geld.
Alles in één oplossing
Al je exportdocumenten in 1 bestelling geregeld.
Ondersteuning (zoveel) als je wenst
Hulp bij al je exportvragen > Bel als je ergens niet uitkomt!

Exporteur / E-Commerce (B2B)

Verkoop jij producten buiten de Europese Unie?

Dan loop je bij elke zending tegen exportverplichtingen aan, zoals een uitvoeraangifte, maar ook oorsprongsdocumenten, zoals een CvO, EUR.1 of AT.R. We kunnen ons voorstellen dat dit veel tijd van je kost, aangezien je alle benodigde informatie moet verzamelen en het invullen van de documenten expertise vereist. Het proces uitbesteden klinkt dan als een goede oplossing, maar daarmee lopen de kosten wel enorm op. Dat moet anders kunnen toch? Vinden wij ook!

Maak een gratis account aan

Bespaar kosten én blijf verzekert van kwaliteit en snelheid!

Wij hebben een webshop ontwikkeld waar je al je exportdocumenten op 1 plek regelt, in 1 aanvraag. Wel zo efficiënt. In overzichtelijke 4 stappen leiden we je door de aanvraag heen. Daarbij vertellen we je welke documenten je nodig hebt voor het land van bestemming, maar leggen we ook uit welke informatie je waar moet invullen.

Het aanvragen van documenten wordt hierdoor zó laagdrempelig, dat al je medewerkers dit kunnen. De douane- en oorsprong-specialisten zitten aan onze kant en kan je bellen/mailen wanneer je hulp nodig hebt. Onze digitale koppelingen met de KvK en Douane maken de doorlooptijden razendsnel. Ambassade legalisaties regelen we ook voor je!

Doordat we werken met vaste scherpe tarieven, weet je precies waar je aan toe bent. Een account aanmaken is gratis. Je betaalt alleen als je een aanvraag doet, geen abonnementen of andere vaste verplichtingen (houden wij ook niet van).

Kortom, maak exporteren gemakkelijk met Exportdocuments.com!

De voordelen op een rij...

✓ 24/7 uitvoeraangiften indienen (NL & BE)
✓ Advies welke documenten je nodig hebt
✓ Razendsnelle doorlooptijden
✓ Bedrijfsaccount met meerdere gebruikers

✓ Digitale koppeling met de Douane & KVK
✓ Geen specialistische kennis vereist
✓ Ambassade legalisatie service
✓ Geen licentie- en softwarekosten

Handig, een bedrijfsaccount!

Jullie kunnen nu nóg efficiënter werken, hoe fijn is dat? Werk vanuit één bedrijfsaccount met al je collega’s. Zo blijven alle documentaanvragen en de bijbehorende status inzichtelijk voor het hele team! Binnen dit account heeft iedereen natuurlijk gewoon zijn eigen inlog! Is je collega een dagje vrij? Geen enkel probleem, jij kunt de taken namelijk naadloos overnemen.

Welke hulp kan je vragen?

Naast algemene vragen over je account en bestellingen, kan je ook bij ons terecht voor vakinhoudelijke hulp. Denk hierbij aan het bepalen van HS-codes, de aantallen of eenheden die je in moet vullen bij een uitvoeraangifte, of het aanleveren van de juiste bewijslast voor je oorsprongsdocument. Edona, Hermione, Iryna, Marieke, Naghit en Stephan van ons Customer Service team staan voor je klaar!

Maak nu een gratis account aan

Deze exporteurs gingen je voor...

"We kunnen ook 's nachts aangiften doen. We ontvangen binnen enkele minuten het douanedocument voor de chauffeur. Zo kunnen we binnen 1 werkdag alle douaneformaliteiten regelen. Het tarief per aangifte zeer gunstig voor ons, gezien de diversiteit aan HS-codes van ca. 50.000 artikelen in ons assortiment.

"Wij werken graag met de webshop van Exportdocuments.com. De lijnen zijn kort. De bereikbaarheid is goed. We kunnen altijd terecht voor eventuele vragen tijdens het aanvragen van documenten. De dienstverlening sluit goed aan op onze behoeften."

Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie? Laat even je gegevens achter en we nemen snel contact met je op!

  • Exportdocuments.com
  • Terborgseweg 102
  • Doetinchem
  • 7005 BC
  • Nederland
+31(0)884321888
[javascript protected email address]