+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Werk aan de (web)winkel!
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Werk aan de (web)winkel!

Exportdocumenten.com is anderhalf jaar onderweg. In deze periode hebben we veel geleerd, met vallen en opstaan. De techniek achter de webshop wordt nog dagelijks verbeterd. De komende tijd steken we veel tijd in het optimaliseren van onze website en webshop. We gaan dan ook het nodige verbouwen ten gunste van de gebruiksvriendelijkheid en klantbeleving.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat u geen hinder ondervindt van de verbouwing. De planning is dat in de tweede helft van 2015 de resultaten voor u zichtbaar zijn. Tot die tijd blijft onze gebruikelijke dienstverlening gewoon gewaarborgd en is onze customer service bereikbaar voor vragen, zoals u van ons gewend bent.

Hoe u een (bouw)steentje kunt bijdragen

We kunnen zelf allerlei verbeteringen bedenken voor de verbouwing, maar vragen graag ook naar uw mening. U bent immers de gebruiker. In onze ogen kunt u grote waarde toevoegen aan onze dienstverlening. Wij ontvangen daarom graag ideeën en suggesties van u, waarmee wij het aanvragen van exportdocumenten voor u nog eenvoudiger, sneller en efficiënter kunnen laten verlopen in de webshop. Maar denkt u ook aan de website, welke informatie over exportdocumenten zoekt u en verwacht u te vinden? Mist u nog iets of kan er iets beter?

Uw ideeën worden zeer gewaardeerd. Via het online formulier kunt u uw ideeën met ons delen. Uiteraard worden de beste ideeën beloond met een aardigheidje!

Om u op de hoogte te houden van onze verbouwing plaatsen wij maandelijks een update op onze website en in onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw vertrouwen in onze webshop, uw eventuele ideeën & suggesties en op naar een mooie toekomst met Exportdocumenten.com!

18 feb. 2015 at 12:30