+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Webshop update: verbeteringen gebruiksgemak
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Webshop update: verbeteringen gebruiksgemak

In samenwerking met ons IT-team hebben we een aantal optimalisaties doorgevoerd binnen de webshop. Het gaat om verbeteringen ten aanzien van het gebruiksgemak. Het is sinds kort namelijk mogelijk om meerdere documenten tegelijkertijd te uploaden én het is mogelijk om een stap terug te doen tijdens het invullen van je aangifte.

Meerdere documenten tegelijkertijd uploaden

Onderstaand een aantal momenten wanneer wij jou om diverse documenten vragen:

1) bij het aanmaken van een account: we vragen je hier om twee bedrijfsdocumenten te uploaden. Een ondertekend machtigingsformulier en een KVK-uittreksel (deze kan uit meerdere pagina's bestaan).

2) voor Logistiek dienstverleners of Transporteurs bij het toevoegen van een klant: we vragen je ook hier twee bedrijfsdocumenten te uploaden. Een ondertekend machtingsformulier en een KVK-uittreksel (deze kan uit meerdere pagina's bestaan) van de klant waarvoor jij aangifte wilt gaan doen.

3) bij het invullen van de zendinginformatie: we vragen je hier om de handelsfacturen te uploaden.

Na het uploaden van de documenten voegt onze webshop de documenten samen tot één PDF. Dit zorgt er ook voor dat ons Customer Service team direct kan controleren of degene die de machtiging getekend heeft ook tekeningsbevoegd is. Zo kun jij snel verder kunt met het regelen van je aangiften!

Een stap terug tijdens het invullen van je aangifte

Wil je tijdens het invullen van je aangifte de gegevens van de geadresseerde wijzigen of je zendinginformatie aanpassen? Dan kun je vanaf nu een stap terug doen tijdens het invullen van je aangifte. Dit doe je door te klikken op de button 'vorige stap' of door te klikken op de stappen bovenin je scherm.

Deze optie maakt het ook mogelijk om een nog openstaande/niet afgeronde aangiften alsnog af te maken of te gebruiken voor een nieuwe aangifte.

Heb je tips om onze webshop nog verder te verbeteren? Laat het ons gerust weten door een mail te sturen naar marketing@uitvoeraangifte.com.

Lees hier meer over onze webshop updates:

Webshop update mei 2021: verbeteringen gebruiksgemak
Webshop update januari 2021: aangiften regelen voor jouw klanten
Webshop update november 2020: buitenlandse accounts
Webshop update oktober 2020: aangifte kopiëren
Webshop update juni 2020: aanvullende codes selecteren
Webshop update november 2019: toevoeging van bescheidcodes
Webshop update mei 2019: uitbreiding aantal HS-codes

25 mei 2020 at 00:00