+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Webshop update: als Logistiek dienstverlener / Transporteur aangiften regelen voor jouw klant(en)
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Webshop update: als Logistiek dienstverlener / Transporteur aangiften regelen voor jouw klant(en)

Ben je een Logistiek dienstverlener of Transporteur en zoek je naar een mogelijkheid om aangiften te kunnen doen voor jouw klant(en)? Dan komt Uitvoeraangifte.com vanaf vandaag met dé oplossing.

Steeds vaker krijgen wij de vraag of het ook mogelijk is om aangiften te kunnen doen voor een klant. Het is ons nu gelukt om op deze behoefte in te spelen. We hebben de afgelopen periode veel tijd gestoken in het ontwikkelen van een geheel nieuwe functie. Deze functie maakt het mogelijk om een ander soort account aan te maken. Met dit nieuwe account kun je namelijk als Logistiek dienstverlener / Transporteur aangiften regelen voor jouw klant(en).

Je kunt aangifte doen voor alle bedrijven binnen de Europese Unie. Van belang is dat de goederen zich altijd tijdens aangifte in Nederland of België moeten bevinden.

Wat moet ik doen?

Het enige wat je moet doen, is het aanvinken van de optie 'Ja, ik ben een Logistiek dienstverlener / Transporteur in stap 2 van het aanmeldproces. Beschik je al over een bestaand account en wil je gebruik maken van deze optie? Neem dan even contact op met Customer Service. Wij kunnen deze functie handmatig voor je aanzetten.

De voordelen voor een Logistiek dienstverlener / Transporteur:

  • Klanten toevoegen: je kunt meerdere klanten toevoegen aan je account.
  • Adresboek: voor iedere klant kan je een eigen adresboek aanleggen wanneer een klant vaak naar dezelfde Geadresseerde(n) exporteert.
  • Artikelstambestand: voor iedere klant kan je een artikelstambestand aanleggen wanneer een klant vaak dezelfde producten exporteert.
  • Orderoverzicht: je vindt hier alle aangiften die je via onze webshop hebt ingediend (inclusief status) voor al je klanten. Aangiften die je gestart bent maar nog niet hebt afgerond, kan je op een later moment verder afmaken.
  • Betaling op factuur: vanaf een bepaald aantal aangiften per maand is het mogelijk om op factuur te betalen. Neem contact op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Ook gebruik maken van deze nieuwe functie?

Maak dan direct een (gratis) account aan in onze webshop. Binnen enkele minuten heb je toegang tot je account en kan je starten met het regelen van je eerste aangifte. En dat voor een vast bedrag van maar € 22,50 per aangifte!

ACCOUNT AANMAKEN

Heb je toch nog wat vragen over deze nieuwe functie? Ons Customer Service team staat voor je klaar. Je kunt per mail contact op nemen of gewoon bellen naar T +31(0)88-4321888.

Lees hier meer over onze webshop updates:

Webshop update mei 2021: verbeteringen gebruiksgemak
Webshop update januari 2021: aangiften regelen voor jouw klanten
Webshop update november 2020: buitenlandse accounts
Webshop update oktober 2020: aangifte kopiëren
Webshop update juni 2020: aanvullende codes selecteren
Webshop update november 2019: toevoeging van bescheidcodes
Webshop update mei 2019: uitbreiding aantal HS-codes

14 jan. 2021 at 15:00
Gepubliceerd door:
Lars Bosga
Customer Representative