+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Wat is het nut van het alternatieve bezorgadres?
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Wat is het nut van het alternatieve bezorgadres?

Bij Exportdocuments.com begrijpen we dat een vlotte en veilige bezorging van je exportdocumenten voor jou van het grootste belang is. Daarom willen we ervoor zorgen dat jouw documenten snel op het juiste adres aankomen, precies waar je ze nodig hebt.

Standaard maken we gebruik van het bezorgadres dat je hebt opgegeven in je accountgegevens. Dit is het adres waar we je documenten veilig en snel naartoe sturen via UPS. Maar we begrijpen ook dat er gevallen kunnen zijn waarin je de documenten liever op een ander adres wilt ontvangen, rechtstreeks bij de eindpersoon of een andere locatie die voor u handiger is bijvoorbeeld.

Om aan deze specifieke bezorgbehoeften te voldoen, hebben we een handige optie toegevoegd in de laatste stap van het aanvraagproces, namelijk in het winkelmandje, voordat je de betaling verricht.

Hier vindt je de optie 'Alternatief bezorgadres'. Als je ervoor kiest om een ander adres in te vullen, sturen wij de documenten naar dat adres. Als je geen alternatief adres invult, houden we het adres aan dat jij hebt ingevuld in je accountinstellingen.

Deze flexibele bezorgoptie biedt jou de vrijheid om je exportdocumenten te laten bezorgen waar je maar wilt, op een manier die het beste bij jouw behoeften past.

Moet je zending die nog bij je klant staat toch sneller dan verwacht de deur uit? Geen probleem. Door gebruik te maken van het alternatieve bezorgadres bespaar je al snel 2-3 dagen van je proces.

Is Exportdocuments.com de oplossing voor jou?

Benieuwd hoe onze hele oplossing voor jou werkt? Vraag dan hieronder je gratis demo aan of maak direct een account aan om snel te kunnen exporteren!

Maak gratis account aan
16 jun. 2023 at 09:00
1 min
Account aanmaken Exportdocumenten regelen
Blijf up-to-date!
Zullen wij het Douane- en exportnieuws voor je volgen en met je delen wat écht belangrijk is om te weten? Scheelt jou tijd en toch mis je nooit meer iets!
VRAAG DIRECT JE GRATIS DEMO AAN
  • Exportdocuments.com
  • Terborgseweg 102
  • 7005 BC Doetinchem
  • Nederland
+31(0)884321888
[javascript protected email address]