+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Waarom jij vanaf nu altijd een EX-A bestelt voor zendingen buiten de EU
Eenvoudig en efficiënt
Juiste documenten in no-time > Bespaar tijd en geld.
Alles in één oplossing
Al je exportdocumenten in 1 bestelling geregeld.
Ondersteuning (zoveel) als je wenst
Hulp bij al je exportvragen > Bel als je ergens niet uitkomt!

Waarom jij vanaf nu altijd een EX-A bestelt voor zendingen buiten de EU

Voor export naar landen buiten de Europese Unie is een douane aangifte nodig om de goederen uit te klaren. Door dit op de juiste manier te doen kun jij altijd verklaren dat jij terecht 0% BTW over deze zending hebt gefactureerd.

Omdat wij streven naar een snel en soepel exportproces voor onze klanten, willen wij jullie graag voor mogelijke risico’s behoeden en je natuurlijk ook wijzen op de mogelijkheden. Het niet naleven van wettelijke documentvereisten kan leiden tot onnodige vertraging en extra kosten. Ontzettend zonde natuurlijk. Daarom denken wij liever proactief met je mee en zal de landvereisten-assistent je altijd helpen herinneren aan het belang van dit document zodra jou zending een bestemmingsland buiten de EU heeft!

Uitvoeraangifte (EX-A) makkelijk toevoegen aan je bestelling

Het toevoegen van een EX-A aan je bestelling is heel makkelijk bij Exportdocuments.com. In de nieuwe landvereisten-assistent wordt de EX-A altijd geadviseerd voor export buiten de EU. Je zult merken dat het je amper extra tijd zal kosten tijdens de bestelling waardoor je meteen alle benodigde documenten geregeld hebt. Hierdoor hoef je niet meer terug naar andere partijen, waardoor jij tijd bespaart. Je bestelt bij ons al een EX-A voor €24,00. Dit tarief is enorm scherp tegenover de gemiddelde markprijs van €50,00.

Heb je vragen over het EX-A of andere documenten, over de wettelijke documentvereisten van een land of een andere vraag? Neem dan contact op met mij of mijn collega's van het Customer Service Team. Zij maken het documentenproces zo makkelijk mogelijk voor je!

02 jun. 2023 at 14:40
Landvereisten-assistent Account aanmaken Exportdocumenten regelen
Blijf up-to-date!
Zullen wij het Douane- en exportnieuws voor je volgen en met je delen wat écht belangrijk is om te weten? Scheelt jou tijd en toch mis je nooit meer iets!
Maak een afspraak
  • Exportdocuments.com
  • Terborgseweg 102
  • Doetinchem
  • 7005 BC
  • Nederland
+31(0)884321888
[javascript protected email address]