+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Verbeteringen gebruiksgemak van de webshop
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Verbeteringen gebruiksgemak van de webshop

We beginnen het nieuwe jaar met een update voor onze webshop Exportdocumenten.com. Uiteraard blijven we voldoen aan de laatste wet- en regelgeving. Maar we werken ook continu aan het gebruiksgemak van de webshop.

Onderstaand een paar belangrijke verbeteringen:

  • Een EUR.1-certificaat is alleen nog te selecteren bij bestemmingslanden waar de EU een overeenkomst mee heeft. Hiermee voorkomen we dat je onnodig een EUR.1 kunt aanvragen voor een bestemmingsland dat geen overeenkomst heeft.

  • We hebben de maximale bestandsgrootte voor het uploaden van PDF's vergroot van 8 MB naar 25 MB. Je hoeft je PDF hierdoor niet meer handmatig te verkleinen of apart via de mail te sturen. Wel zo gemakkelijk!

  • In de betaalbevestiging worden de bijlagen voortaan onderaan de mail vermeld. Je kunt hier op de linkjes klikken om de bestanden te openen en op te slaan. Hiermee voorkomen we dat e-mails met grote bijlagen niet goed afgeleverd worden.

Webshop verbeteringen doorgeven

Heb je nog een verbeterpunt voor onze webshop? Geef hem dan per mail aan ons door, dan gaan wij kijken of we hier iets mee kunnen doen.

14 jan. 2022 at 09:34
1 min
Gepubliceerd door:
Stephan Bremmer
Sr. Export Documentation Agent