+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Vanmiddag, 20 april 2016, minder lang bereikbaar i.v.m. cursus Kamer van Koophandel
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Vanmiddag, 20 april 2016, minder lang bereikbaar i.v.m. cursus Kamer van Koophandel

Beste klant,

Wij vertellen u vaker dat het bieden van goede service hoog in het vaandel staat bij ons. Wij vinden het dan ook belangrijk dat ons team op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot exportdocumenten. Om onze interne kennis te vergroten en onze samenwerking met het team van de Kamer van Koophandel verder te optimaliseren, staat er voor ons webshopteam aan het einde van de middag een cursus bij de KvK op het programma. Leuk en leerzaam!

Vanaf 16.00 uur geen aanvragen meer verwerkt
Helaas betekent dit ook dat wij een uurtje eerder afwezig zijn. Vanaf 16.00 uur worden er vandaag geen aanvragen meer verwerkt. Aanvragen die vóór 14:00 uur bij ons binnen zijn gekomen, verwerken wij dezelfde dag nog en sturen wij vandaag per post op naar u of de ambassade.

Vragen?
Bij vragen met spoed zijn wij na 16.00 uur nog telefonisch bereikbaar. Voor overige vragen staan wij morgenvroeg weer voor u klaar, uiteraard vol enthousiasme en voorzien van de laatste updates op het gebied van exportdocumenten. Onze webshop is als vanzelfsprekend gewoon beschikbaar, ook al zijn wij er zelf eventjes niet vanmiddag. Dien daarom uw aanvraag vandaag gewoon in, dan gaan wij morgenochtend direct voor u aan de slag!

Bedankt voor uw begrip en tot ziens in onze webshop.

Met vriendelijke groet,

Het team van Exportdocumenten.com

20 apr. 2016 at 12:00