+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Update goederencodelijst 2020
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Update goederencodelijst 2020

Exporteer je goederen naar een land buiten de Europese Unie (EU)? Dan heb je een 8-cijferige goederencode nodig. Deze goederencodes zijn benoemd in de Gecombineerde Nomenclatuur (GN). Deze Gecombineerde Nomenclatuur bevat de goederenindeling die door de Europese Unie voor de statistieken van de Internationale Handel in Goederen wordt voorgeschreven. Twee keer per jaar vind over de goederencodes een transponering plaats, hieruit vloeien aanpassingen voort die zowel voor de Douane als voor de statistiek nodig zijn.

Tijdens de transponering worden de goederencodes weer bijgewerkt. Er wordt geanalyseerd welke goederencodes missen, mogen verdwijnen of samengevoegd kunnen worden. Het is daarom essentieel om na een transponering als exporteur te kijken of de goederencode voor jouw product(en) niet veranderd of verwijderd zijn.

Uitvoeraangifte.com zorgt er altijd voor dat deze updates in de webshop zijn geïmplementeerd. Voer je een goederencode in die niet meer bestaat, dan zie je dat er geen resultaat getoond wordt om te selecteren. Heb je hulp nodig bij het bepalen van de juiste nieuwe goederencode, neem dan contact met ons op voor advies. Bel 088-4321888 of mail naar info@uitvoeraangifte.com

De actuele goederencodelijsten zijn hier te downloaden.

26 feb. 2020 at 10:30