+31(0)884321888
[javascript protected email address]
UPDATE - Ambassade Verenigde Arabische Emiraten is heropend
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

UPDATE - Ambassade Verenigde Arabische Emiraten is heropend

De Ambassade van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) is sinds vorige week gesloten. Aanvankelijk zouden zij een week gesloten blijven vanwege de coronamaatregelen en de slechte weersomstandigheden.

Hoewel de weersomstandigheden weer normaal zijn, is de situatie met betrekking tot corona niet verbeterd en heeft de Ambassade van de VAE besloten om gesloten te blijven voor onbepaalde tijd.

Aanvragen voor legalisaties bij de ambassade van de VAE kunnen gedaan blijven worden, maar deze zullen pas worden uitgevoerd als de ambassade weer open is. Houd rekening met een vertraging in het legalisatieproces van jouw exportdocumenten.

Blijf op de hoogte

Zodra de Ambassade van de Verenigde Arabische Emiraten weer open is, zullen wij deze nieuwspagina bijwerken. Voor meer informatie kun je ook de pagina met alles over ambassade legalisaties lezen. Hier vind je een overzicht van de gemiddelde doorlooptijden per ambassade. Dit overzicht bevat de meest voorkomende ambassades wereldwijd.

UPDATE 03-2-2021 - De Ambassade van de Verenigde Arabische Emiraten is heropend en legalisaties worden weer uitgevoerd op dezelfde tijden en dagen. Wij zien geen verdere vertragingen meer.

de ambassade is weer open en legalisaties worden weer uitgevoerd op dezelfde tijden en dagen. Wij zien geen verdere vertragingen meer. Mocht dit wijzigen zult u worden geinformeerd

Heb je toch nog vragen of kom je ergens niet uit? Neem dan gerust contact op met ons Customer Service team via 0314-354865 of mail naar info@exportdocumenten.com.

03 mrt. 2021 at 11:00
Gepubliceerd door:
Marieke Menkveld-Theijssen
Sr. Export Documentation Agent