+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Uitvoeraangifte.com in de top 10 Computable Awards categorie Digitale Transformatie
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Uitvoeraangifte.com in de top 10 Computable Awards categorie Digitale Transformatie

Na de nominatie eerder dit jaar is Pincvision met de webshop Uitvoeraangifte.com opnieuw genomineerd voor de Computable Awards 2021. Deze keer gaat het om een nominatie namens de algemene jury voor de categorie Digitale Transformatie.

Een groep van in totaal 38 Computable-experts heeft de 60 voordrachten in de categorie Digitale Transformatie digitaal beoordeeld. Hun oordeel zorgde direct voor de 10 genomineerde projecten in deze categorie. Waaronder dus Uitvoeraangifte.com, onze webshop die namens Pincvision in samenwerking met Transfer Solutions is ontwikkeld op het platform van OutSystems.

Het traject om tot genomineerden te komen staat onder toezicht van de algemene jury van de Computable Awards 2021. De voordrachten zijn getoetst op:

  • de complexiteit en/of risico’s in/van het project;
  • de toegevoegde waarde voor de interne of externe klant;
  • de originaliteit en/of innovatieve kracht van/in het project en;
  • de kracht van de interne of externe leverancier.

Stemmen op Uitvoeraangifte.com

Op 5 juli is het stemproces voor het publiek gestart. Publieksstemming bepaalt voor vijftig procent de winnaar. Ook buigen de betrokken juryleden zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt. Op 2 november worden per categorie de winnaars aangewezen.

Stem op Uitvoeraangifte.com

"Dit is een mooie erkenning die de kracht van een multidisciplinair team onderstreept, een samenwerking tussen IT, Marketing, Customs, Finance en Customer Service is cruciaal voor het slagen van zo’n project." Aldus Edwin Kampshoff over de nominatie eerder dit jaar.

Samenwerking met OutSystems en Transfer Solutions

Toen eind 2018 Brexit steeds dichter bij kwam, hebben wij het initiatief genomen om een applicatie te ontwikkelen waarin de douaneadministratie voor exporteurs wordt afgehandeld. Dit project hebben we samen met Transfer Solutions opgepakt. De applicatie werd gebouwd op het platform van OutSystems.

Ons doel was en is om een ‘doe-het-zelf’ webshop te bieden waar exporteurs en transporteurs eenvoudig hun douaneaangiften kunnen regelen. Dit is een uniek alternatief ten opzichte van de huidige manier van werken met een douane-expediteur.

Edwin over de samenwerking: "Transfer Solutions is hierin de partij geweest die zowel onze eigen collega’s heeft opgeleid en tevens de lead developer voor het team heeft geleverd. Bij de start hebben ze op een aantal cruciale zaken, zoals de applicatie architectuur en enkele complexe onderdelen het voortouw genomen. Gedurende het project zijn onze eigen ontwikkelaars meer en meer zaken zelfstandig gaan oppakken en verschoof de rol naar review en Q&A."

Wie is Computable en wat zijn de Computable Awards?

Computable is een onafhankelijke website. Zij houden zich bezig met (nieuws)berichten, achtergronden en opinieartikelen over ICT. Computable richt zich hiermee op ICT-professionals en ICT-managers werkzaam in Nederland. Naast het online platform geeft men ook nog 9 keer per jaar een magazine uit voor ICT-managers.

De Computable Awards is een evenement dat jaarlijks georganiseerd wordt. Computable reikt zijn awards uit aan startups, projecten, sociale innovaties en personen die zich in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden.

Impressie Computable Awards 2020

16 jul. 2021 at 08:14