+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Rijksoverheid: doe de Brexit Impact Scan!
Eenvoudig en efficiënt
Juiste documenten in no-time > Bespaar tijd en geld.
Alles in één oplossing
Al je exportdocumenten in 1 bestelling geregeld.
Ondersteuning (zoveel) als je wenst
Hulp bij al je exportvragen > Bel als je ergens niet uitkomt!

Rijksoverheid: doe de Brexit Impact Scan!

Wil jij controleren wat je kunt doen om je voor te bereiden op de Brexit? Doe de Brexit Impact Scan voor ondernemers op de website van Rijksoverheid. Na het doorlopen van de scan krijg je inzicht in welke effecten Brexit heeft op jouw bedrijf. Dit geldt ook voor de effecten die je nu nog niet vermoedt. Brexit heeft grote gevolgen voor bedrijven in Nederland en kan ook jouw bedrijf raken.

Echte duidelijkheid over de details van de nieuwe relatie tussen de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk worden pas bekend als de onderhandelingen zijn afgerond. De aankomende maand met onderhandelingen moet meer duidelijkheid opleveren. Wat er ook gebeurt, de relatie met het VK verandert ingrijpend.

Zo komen er na de overgangsperiode altijd grensformaliteiten. Waaronder dus ook import- en exportaangiften voor als je goederen in- of uitvoert.

Doe de Brexit Impact Scan!

De scan informeert jou over zaken die sowiezo veranderen na de overgansgperiode. De scan wordt aangepast als er nieuwe afspraken bekend zijn.

Bekijk hier wat je nodig hebt voor een uitvoeraangifte bij export naar het Verenigd Koninkrijk.

Vragen of hulp nodig?

Heb je vragen of gewoon hulp nodig? Neem dan gerust contact op met Lars van ons Customer Service team. Je kunt hem bereik op +31(0)88-4321888.

30 jun. 2020 at 14:30