+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Persoonlijk contact bij vragen rondom uw exportdocumenten? Het kan nog steeds!
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Persoonlijk contact bij vragen rondom uw exportdocumenten? Het kan nog steeds!

Op 1 juni 2013 heeft de Kamer van Koophandel (KvK) een groot deel van haar vestigingen gesloten en is het niet meer mogelijk om uw exportdocumenten bij de balie van de KvK op te halen. Door het sluiten van de balies is ook het contact met uw vertrouwde contactpersoon bij de KvK verleden tijd. Het persoonlijke contact zoals u gewend was is er niet meer.

Geen nood, wij hebben het digitaal aanvragen van exportdocumenten zo makkelijk mogelijk voor u gemaakt. In onze webshop kunt u uw exportdocumenten gemakkelijk en snel online bestellen. Documenten die u voor 15.00 uur besteld heeft, worden dezelfde dag al naar u verstuurd. Geen tijdrovende ritjes meer naar de Kamer van Koophandel, maar het gemak van bestellen vanachter uw computer.

Persoonlijk contact? Ja graag!

Digitaal uw documenten aanvragen is best een omschakeling als u dat voorheen op een andere manier deed. U reed naar de Kamer van Koophandel, gaf daar uw documenten af, maakte een praatje met de baliemedewerker om uw vragen over het document te stellen, dronk een kopje koffie en diezelfde middag waren uw documenten gelegaliseerd. U had persoonlijk contact met een medewerker. Was er iets voor u of voor de KvK niet geheel duidelijk dan kon dat direct afgestemd worden.

Wij begrijpen goed dat het digitaal aanvragen via een webshop even wennen is, omdat u zo nu en dan nog steeds vragen heeft over uw zending. Exportdocumenten.com geeft u daarom graag alle ruimte voor het stellen van vragen. Eén telefoontje en Esther en Marjolein helpen u graag direct op weg bij onduidelijkheden rondom het bestellen in de webshop.

Een fysieke balie zoals u dat vroeger gewend was bij de Kamer van Koophandel hebben wij niet, maar zie het als een telefonisch loket, wat net zo toegankelijk is en alle kennis in huis heeft voor u. Wij zijn dan ook graag de schakel tussen u en de KvK en zorgen dat uw exportdocumenten op een goede en snelle manier worden afgehandeld.

Altijd het juiste document met de Landvereisten-assistent

Om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij onze webshop zo ingericht dat duidelijk omschreven wordt welke gegevens u in welk vak dient in te vullen. Bovendien toont onze “landenvereisten-assistent” welke documenten vereist zijn voor het land waar u naartoe exporteert. Onze specialisten hebben dit allemaal al voor u uitgezocht. Dit scheelt u opzoekwerk en u weet zeker dat u altijd het juiste document heeft bij uw exportzending.

Ondersteuning van een specialist

Indien u inhoudelijke vragen heeft over exportdocumenten, is het mogelijk om ondersteuning te krijgen van onze Exportdocumenten Specialist. Zij beantwoordt graag al uw vragen rondom bewijslast, de juiste documenten, wet- en regelgeving en overige exportvragen. Onze specialiste heeft haar ervaring opgedaan bij de Kamer van Koophandel. Zij weet dus als geen ander hoe het proces rondom exportdocumenten werkt.

U kunt in onze webshop 15 of 30 minuten ondersteuning van een specialist aanvragen. Wij adviseren u om vooraf even kort met ons Customer Service team uw vraag af te stemmen, zodat zij u een inschatting kunnen geven van de benodigde tijd. Dit scheelt u onnodige kosten of eventuele nacalculatie.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze medewerkers, houd onze website dan in de gaten. De komende weken zullen wij onze medewerkers aan u voorstellen.

Graag tot ziens in onze webshop.

02 jun. 2013 at 10:00