+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Opnieuw dringende oproep Douane: 'Bereid je voor op Brexit'
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Opnieuw dringende oproep Douane: 'Bereid je voor op Brexit'

Afgelopen week heeft de Douane nogmaals een brief gestuurd naar 76.000 ondernemers. Hierin roepen zij op om stappen te zetten ter voorbereiding op Brexit.

Om zaken te kunnen blijven doen met het VK, na het einde van de Brexit-overgangsperiode op 31 december 2020, moeten er voorbereidingen getroffen worden. Vanaf 1 januari 2021 is het Verenigd Koninkrijk (VK) een 'derde land'. Dit betekent dat er vanaf dan hoe dan ook douaneformaliteiten moeten worden vervuld voor de handel met het VK: met of zonder akkoord. De noodzaak om volledig voorbereid te zijn, is daarmee groter dan ooit. Deze brief helpt ondernemers hierbij op weg.

Informatie over douaneformaliteiten

In de recente brief lezen ondernemers welke zaken om aandacht vragen en geregeld moeten worden, hoe ze de benodigde documenten kunnen verkrijgen en hoe ze een EORI-nummer kunnen aanvragen.

Heb je nog geen oplossing gevonden voor het verkrijgen van je Uitvoeraangifte (EX-A)? In onze webshop regel je simpel, snel en super voordelig met een vaste prijs van € 22,50 je uitvoeraangiften zelf. Maak hier gratis een account aan!

Vragen of hulp nodig bij het aanvragen van uitvoeraangiften?

Heb je vragen of gewoon hulp nodig? Neem dan gerust contact op met ons Customer Service team. Je kunt ze bereiken op +31(0)88-4321888.

29 jul. 2020 at 10:16