+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Nieuwe leden CvO Accreditatieketen
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Nieuwe leden CvO Accreditatieketen

Een aantal Kamers van Koophandel uit Frankrijk, Zwitserland en Italië zijn toegetreden tot de Internationale Certificaat van Oorsprong Accreditatieketen (International CO Global Accreditation Chain).

De nieuwe leden zijn:

  • 70 Franse Kamers van Koophandel;
  • 18 Zwitserse Kamers van Koophandel;
  • De Kamer van Koophandel, Industrie, Handwerk en Landbouw van Mantua, Italië.

Klik hier voor het overzicht van deze nieuwe leden.

Internationaal erkende CO-Label

De certificaten van deze KVK's worden nu voorzien van het ICC's internationaal erkende CO-label. Dit gecertificeerde merk verzekert banken, bedrijven, douane en handelaars dat hun CO's zijn afgegeven volgens de strengste en geharmoniseerde certificeringsnormen, gebaseerd op de ICC WCF International CO Guidelines.

Nederland is sinds 1 januari 2014 lid. Alle Certificaten van Oorsprong (CvO) die worden afgehandeld door de Nederlandse Kamer van Koophandel kunnen via het systeem worden geverifieerd.

Leden ICC

Inmiddels zijn er 665 Kamers van Koophandel, uit 25 landen aangesloten bij de accreditatieketen. Klik hier om alle aangesloten kamers te zien. Deze lijst is voor het laatst bijgewerkt in juli 2019.

Meer informatie

Wil je meer informatie omtrent het aanvragen van Certificaten van Oorsprong? Bekijk dan onze CvO documenten pagina's. Heb je daarna nog vragen neem dan gerust contact op met ons Customer Service Team. Mijn collega's helpen je graag!

04 jun. 2020 at 16:30