+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Maatregelen betreft COVID-19
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Maatregelen betreft COVID-19

Graag willen wij je informeren over de maatregelen die wij nemen aangaande COVID-19. Het is voor ons heel belangrijk om de gezondheid van onze medewerkers en bezoekers te waarborgen. Daarom nemen wij onze verantwoordelijkheid door alle mogelijke maatregelen te treffen om het virus te voorkomen en verspreiding ervan te beperken. Tegelijkertijd stellen we hiermee de voortgang van onze dagelijkse bedrijfsactiviteiten veilig voor onze klanten.

Thuiswerken

Op donderdag 12 maart hebben we onze medewerkers verzocht om zoveel mogelijk vanuit huis te werken tot nader bericht. Bezoeken van en bij onze klanten kunnen geen doorgang vinden en dienen worden omgezet naar een Skype telefoon/video call. Als dit niet mogelijk is, dan worden afspraken verzet naar een later moment. Een bezoek kan uitsluitend plaatsvinden in geval van extreme urgentie.

Documenten afhalen

Het afhalen van exportdocumenten is (nog) mogelijk, een van onze collega’s is op kantoor aanwezig. Wij willen je wel vragen alleen voor ‘afhalen’ te kiezen in geval van spoed. Heb je de mogelijkheid om te kiezen voor verzending per post, dan heeft dat de nadrukkelijke voorkeur.

Onze documenten en services blijven gewaarborgd

Gelukkig, en zoals je van ons mag verwachten als webshop/partner, is onze digitale werkomgeving zodanig ingericht dat wij (waar nodig) thuiswerken direct kunnen faciliteren. Op dit moment voorzien wij geen problemen voor onze bedrijfscontinuïteit. Je kunt in onze webshops probleemloos exportdocumenten en uitvoeraangiften blijven aanvragen zoals je van ons gewend bent. Onze online processen draaien gewoon door en wij leveren de kwaliteit zoals je mag verwachten. Ook voor vragen blijft onze bereikbaarheid per telefoon en mail onveranderd.

Omdat we niet weten hoe lang deze situatie zich voordoet, zijn bovengenoemde maatregelen van kracht tot nader bericht.

Wij geloven dat het nemen van actie ook onderdeel is van compliant en verantwoord ondernemen.

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht, neem dan contact op met ons Customer Service team.

Exportdocumenten.com : 0314-354865 - info@exportdocumenten.com
Uitvoeraangifte.com : 088-4321888 - info@uitvoeraangifte.com


13 mrt. 2020 at 12:43