+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Juiste benaming bij exportdocumenten Turkije
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Juiste benaming bij exportdocumenten Turkije

Bij export naar de Turkije moet sinds kort de naam Türkiye gebruikt worden in plaats van bijvoorbeeld Turkey, Türkei of Turquie. De aangepaste landnaam moet je voortaan gebruiken op het Certificaat van Oorsprong en op andere exportdocumenten. De KvK gaat hier vanaf 22 augustus op controleren. Zorg ervoor dat je de juiste benaming gebruikt bij al je exportdocumenten om acceptatieproblemen te voorkomen.

Aanpassing webshop

Exportdocuments.com blijft deze ontwikkelingen actief volgen en heeft deze nieuwe benaming al in de webshop doorgevoerd. Zo wordt bij een nieuwe aanvraag voor Turkije altijd automatisch de juiste benaming gekozen.

Benaming bij eigen documenten

Let er bij export naar Turkije op dat je ook bij documenten die niet via onze webshop zijn aangevraagd (zoals facturen), je Turkey, Türkei of Turquie vervangt voor Türkiye. Dit om te voorkomen, dat er misschien alsnog acceptatieproblemen ontstaan.

19 aug. 2022 at 11:55
1 min
Gepubliceerd door:
Stephan Bremmer
Sr. Export Documentation Agent
Terug naar Nieuwsoverzicht
Blijf up-to-date!
Zullen wij het Douane- en exportnieuws voor je volgen en met je delen wat écht belangrijk is om te weten? Scheelt jou tijd en toch mis je nooit meer iets!