+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Hoe een correct ingevuld machtigingsformulier voordeel oplevert!
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Hoe een correct ingevuld machtigingsformulier voordeel oplevert!

Als je via onze webshop uitvoeraangiften en oorsprongsdocumenten aanvraagt bij de Douane en Kamer van Koophandel, dan dien je ons hiervoor te machtigen middels een ondertekend machtigingsformulier. Wij hebben voor deze opzet gekozen omdat je als onze klant hierdoor direct (onnodige) kosten bespaard. Een kostbare digitale handtekening heeft u namelijk niet nodig op deze manier!

Hieronder leggen we uit waar je op moet letten bij het invullen van ons machtigingsformulier.

Wat vul je in bij welk veld?

Volmachtgever
Hier vul je de volledige handelsnaam van je bedrijf in zoals het bedrijf staat ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel. - Een veelvoorkomende fout die wij tegenkomen is dat hier de naam van een persoon wordt ingevuld.

Briefpapier of firmastempel
Heb je alles correct ingevuld? Zorg er dan voor dat je de machtiging uitprint op briefpapier van je bedrijf of op papier dat is voorzien van je firmastempel.

Wil je je machtigingsformulier wijzigen?

Mail ons dan je nieuwe of aangepaste formulier: info@exportdocuments.com. Wij zorgen ervoor dat je nieuwe formulier aan je account gekoppeld wordt.

Neem gerust contact op met ons Customer Service team als je nog vragen heeft over het machtigingsformulier. Mail naar: info@exportdocuments.com

07 jun. 2018 at 16:00