+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Exportdocumenten.com is VERNIEUWD!
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Exportdocumenten.com is VERNIEUWD!

Mocht het u zijn ontgaan… De website van Exportdocumenten.com heeft een metamorfose ondergaan! Exportdocumenten.com bestaat alweer 5 jaar, dus tijd om de website een nieuwe moderne frisse look te geven.

Achter de schermen is de afgelopen maanden dan ook hard gewerkt en goed gebrainstormd om Exportdocumenten.com te verbeteren. En nu kunnen wij eindelijk de vernieuwde website aan u presenteren. Naast de nieuwe ‘look en feel’ zijn er uiteraard ook een aantal nieuwe features toegevoegd, zijn ze u al opgevallen?

Klantenservice

Om u beter van dienst te kunnen zijn hebben wij, onder het kopje klantenservice, veel gestelde vragen toegevoegd. Mocht u ergens niet direct uitkomen, kijk dan eens op deze pagina. Grote kans dat het antwoord op uw vraag hier tussen staat.

Toch nog een andere vraag? Neem dan contact op met ons Customer Service Team. Zij staan voor u klaar en helpen u graag met uw vragen.

Maak kennis met ‘onze Guus’

Heeft u Guus al gezien? Om de werkwijze van onze webshop op een leuke maar vooral duidelijke manier uit te leggen hebben we een animatievideo gemaakt met Guus in de hoofdrol. Guus is een exporteur en verkoopt zijn producten over de hele wereld. Zijn exportdocumenten regelt hij in de webshop van Exportdocumenten.com Bekijk de video hier:

Guus gaat u vaker langs zien komen op onze website en in onze nieuwsbrief. Sommige noemen hem al ‘het nieuwe gezicht’ van Exportdocumenten.com, hoe dan ook wij zijn blij met Guus als onze trouwe klant.

Branche pagina’s

Om inzicht te krijgen in alle verschillende branches waarvoor Exportdocumenten.com actief is, hebben wij het menu Branches toegevoegd aan het hoofdmenu. Hier voegen wij de komende weken steeds meer branches aan toe.

Wij willen ook graag onze referentie pagina verder uitbreiden. Bent u tevreden over de webshop en services van Exportdocumenten.com? Raad u anderen ook aan om van onze webshop gebruik te maken? En wilt u graag met uw bedrijfsnaam, logo en link naar uw website op onze website staan? Geef het dan snel aan ons door! Stuur een e-mail naar: marketing@exportdocumenten.com met als onderwerp ‘Referentie’, dan nemen wij snel contact met u op.


Lees het laatste export nieuws!

Met de nieuwe look van de website kan onze nieuwsbrief niet achterblijven en dus krijgt deze ook snel een nieuwe lay-out.

Volgende week kunt u de nieuwsbrief weer in uw mailbox verwachten. Heeft u zich nog niet ingeschreven voor onze maandelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws omtrent export en exportdocumenten? Schrijf u dan nu in en mis hem niet!

​ Wat vindt u ervan?

Wij zijn erg benieuwd naar uw mening over de vernieuwing van Exportdocumenten.com! Wij zijn in ieder geval reuze trots op het resultaat!

Enjoy en tot ziens in onze webshop!

Team Exportdocumenten.com

30 aug. 2018 at 14:55