+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Exportdocumenten.com is rugsponsor van De Graafschap Pincvision Voetbalacademie!
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Exportdocumenten.com is rugsponsor van De Graafschap Pincvision Voetbalacademie!

Om het 1-jarige bestaan van Exportdocumenten.com te vieren kondigen wij met trots aan dat Exportdocumenten.com de nieuwe rugsponsor is geworden van alle jeugdteams van De Graafschap Pincvision Voetbalacademie. Exportdocumenten.com en De Graafschap hebben een sponsorovereenkomst gesloten voor de voetbalseizoenen 2014-2015 en 2015-2016.

“We zijn erg trots dat het logo van onze webshop op de achterkant van alle De Graafschap Pincvision Voetbalacademie shirts komt te staan. De jeugdelftallen spelen door het hele land, wat mooie publiciteit voor ons biedt. Bij Exportdocumenten.com willen we continue blijven verbeteren, iets wat goed overeenkomt met het streven van De Graafschap, het ontwikkelen van talent.”, aldus Edo Bosga, directeur van Exportdocumenten.com.

Exportdocumenten.com heeft voor de thuiswedstrijden van het 1e elftal van De Graafschap een aantal seizoenkaarten beschikbaar. Wij vinden het leuk om u als klant hiervan te laten meeprofiteren. Vindt u het leuk om een keer een wedstrijd bij te wonen, neem dan contact op met ons Customer Service Team via info@exportdocumenten.com of bel 0314-354865.

Sportieve groeten namens het Exportdocumenten.com team

12 sep. 2014 at 10:00