+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Even voorstellen: Stephan Bremmer
Eenvoudig en efficiënt
Juiste documenten in no-time > Bespaar tijd en geld.
Alles in één oplossing
Al je exportdocumenten in 1 bestelling geregeld.
Ondersteuning (zoveel) als je wenst
Hulp bij al je exportvragen > Bel als je ergens niet uitkomt!

Even voorstellen: Stephan Bremmer

Achter onze webshop staat een enthousiast team voor je klaar om het bestellen van exportdocumenten de gemakkelijkste stap in jouw exportproces te maken. Wij stellen graag onze medewerkers aan je voor om het contact met onze klanten persoonlijker te maken. Het bestellen van documenten gaat namelijk geheel digitaal, maar onze medewerkers helpen je graag als je vragen hebt over jouw bestelling of exportzending.

Hi Stephan, je werkt al enige tijd voor Exportdocumenten.com, maar sinds de komst van Uitvoeraangifte.com heb je ook daar je verantwoordelijkheden. Hoe bevalt dat? Welke overeenkomsten en verschillen zie je tussen de webshops?

"Het is leuk om met Uitvoeraangifte.com bezig te zijn met douanezaken, via de webshop van Exportdocumenten.com kom je daar natuurlijk ook al een beetje mee in aanraking als je een EUR.1 aanvraag aan het afhandelen bent. Maar nu kan ik persoonlijk ook dieper erin duiken en mijzelf verder ontwikkelen. Dat bevalt mij uitstekend! Ook zie ik dat er klanten van beide webshops gebruik maken en het is dan erg leuk om hen via beide platforms te kunnen assisteren."

"De webshops zijn natuurlijk redelijk hetzelfde opgebouwd, het bestaat uit opeenvolgende stappen die wij voor de klant zo logisch mogelijk hebben gemaakt. Daardoor merk je dat de meeste klanten hier goed mee uit de voeten kunnen. En mocht er toch iets spaak lopen, dan weten ze ons via de telefoon of mail makkelijk te vinden en kunnen wij ze weer verder op weg helpen."

Denk je dat we met Uitvoeraangifte.com eenzelfde groei gaan doormaken zoals we dat met Exportdocumenten.com ook hebben gedaan?
"Op dit moment verwelkomen we dagelijks nieuwe klanten. Dit komt mede door de Brexit die er aan zit te komen. Je merkt aan klanten dat als ze eenmaal de eerste aanvraag gedaan hebben ze zien hoe makkelijk het eigenlijk werkt. Daardoor komen klanten met veel plezier terug voor toekomstige aanvragen. Ik denk dat onze scherpe prijzen daar ook aan bijdragen. Dus het gebruiksgemak is er en je betaalt er geen hoofdprijs voor, daardoor denk ik dat wij zeker een mooie groei gaan maken."

Hoe ziet een werkdag er voor jou uit? Wat maakt jouw werk leuk?
"Geen dag ziet er eigenlijk hetzelfde uit, dat is hetgeen dat ik er leuk aan vindt. Zo kan het zijn dat de ene dag al vroeg begint met klantvragen via de telefoon, terwijl de andere dag qua telefoon wat rustiger is. Hetzelfde geldt voor het soort vragen die er gesteld worden, deze zijn zeer divers en zorgen ervoor dat wij ook geen standaard antwoord kunnen geven. Wij denken echt met de klant mee en proberen het zo helder mogelijk te verwoorden. Daarnaast houd je gedurende dag de voortgang van aanvragen in de gaten. We checken regelmatig of er geen verstoringen zijn bij de douane."

De wereld van Stephan

Heb je vragen over onze webshop of over exportdocumenten?

Neem dan gerust contact op met Stephan via +31(0)88-4321888 of mail naar info@uitvoeraangifte.com.

Maak ook kennis met onze andere teamleden:

27 mei 2020 at 00:00