+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Even voorstellen: Marco Terberg
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Even voorstellen: Marco Terberg

Achter onze webshop staat een enthousiast team klaar voor u om het bestellen van exportdocumenten de gemakkelijkste stap in uw exportproces te maken. Wij willen graag onze medewerkers aan u voorstellen om het contact met onze klanten persoonlijker te maken. Bestellen van documenten gaat namelijk geheel digitaal, maar onze medewerkers helpen u graag als u vragen heeft over uw bestelling of over uw exportzending.

Iedere maand interviewt een van onze teamleden een collega. Deze week heeft Robert Meijer een aantal vragen voor Marco Terberg.

Kan je kort iets over jezelf vertellen?

Hallo, mijn naam is Marco Terberg. Ik ben 26 jaar en woon samen met mijn vriendin in Schijndel. Ik werk al ongeveer 4 jaar bij Pincvision waar ik verantwoordelijk ben voor de acquisitie van nieuwe klanten, onderhouden van bestaande klanten en business development. In mijn vrije tijd ga ik regelmatig sporten. Met name volleybal vind ik erg leuk. Daarnaast ben ik ook een hockey trainer/coach. Ik ga graag uit eten en kijk regelmatig een film samen met mijn vriendin.

Wat is je rol binnen het team van Exportdocumenten.com?

Bij Exportdocumenten.com werk ik op de afdeling “Sales”. Ik heb Exportdocumenten.com vertegenwoordigd tijdens de roadshows van de Kamer van Koophandel (KvK) vorig jaar, hier kregen aanbieders van exportdocumenten services de mogelijkheid om zich te presenteren aan het exporterende bedrijfsleven. Tijdens de roadshows gaf ik presentaties over de webshop van Exportdocumenten.com en haar uitgebreide aanbod op het gebied van exportdocumenten en expertise. In de huidige situatie ondersteun ik het team van Exportdocumenten.com bij het aansluiten van nieuwe klanten.

Hoe ben je bij Exportdocumenten.com terechtgekomen?

Voordat ik bij Exportdocumenten.com terecht kwam heb ik op de Inter College Business School gezeten. Dit is een praktijkgerichte commerciële HBO opleiding waar ik binnen 3 jaar mijn HBO diploma gehaald heb. Er stond op het moment dat ik werk zocht een vacature voor Sales op de website van Pincvision. Toen Pincvision Exportdocumenten.com ging opzetten, kreeg ik de kans om accounts te beheren. Het was dan ook logisch dat ik hier geïnteresseerd in was omdat ik daarvoor op het HBO voor gestudeerd heb!

Waarom raad je de webshop van Exportdocumenten.com aan?

Exportdocumenten.com biedt de beste oplossing voor bedrijven met een relatief lage aanvraagvolume op het gebied van exportdocumenten. Tot de komst van onze webshop oplossing moesten bedrijven vaak softwarepakketten gebruiken die erg duur in aanschaf zijn. Exportdocumenten.com biedt voor die bedrijven de beste oplossing. Geen dure softwarepakketten aanschaffen, installeren en beheren, maar gewoon een webshop waar u online uw exportdocumenten kan aanvragen. Er kan gemakkelijk en snel betaald worden, zonder dat u last heeft van vaste kosten zoals licenties. De prijs van uw bestelling wordt voorafgaand aan de bestelling getoond, dus geen dure verrassingen achteraf.

Waar zou jij zelf wel eens naartoe geëxporteerd willen worden?

Mijn ideale vakantie is in Australië. Ik ben er al een paar keer geweest. De relaxte cultuur van de Australiërs bevalt me erg goed en de barbecues zijn erg lekker.

Wat is je favoriete export product?

Bluetooth, het is een product dat over de hele wereld gebruikt word en het is ook nog eens uitgevonden door Nederlanders!

18 dec. 2014 at 14:00