+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Even voorstellen: Iryna Wolters-Khomenko
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Even voorstellen: Iryna Wolters-Khomenko

Achter onze webshop staat een enthousiast team voor je klaar om het bestellen van exportdocumenten de gemakkelijkste stap in jouw exportproces te maken. Wij stellen graag onze medewerkers aan je voor om het contact met onze klanten persoonlijker te maken. Het bestellen van documenten gaat namelijk geheel digitaal, maar onze medewerkers helpen je graag als je vragen hebt over jouw bestelling of exportzending.

Maak verder kennis met Iryna! Sinds 2019 is Iryna werkzaam voor Pincvision (moederbedrijf van onze webshop). Anderhalve dag in de week onderhoudt ze het contact met partners en twee dagen in de week maakt ze onderdeel uit van ons Customer Service team voor Exportdocumenten.com en Uitvoeraangifte.com.

Waar kom je vandaan?
Ik ben geboren en getogen in Oekraïne, in de stad Vinnytsia. Inmiddels woon ik 16 jaar in Nederland in Groenlo. In 2003 kwam ik voor de eerste keer in Nederland op vakantie bij mijn vrienden. Die vakantie veranderde mijn hele leven. Ik ontmoette mijn man en wij zijn inmiddels 17 jaar getrouwd. Wij hebben samen twee kinderen: een dochter van 13 jaar en een zoontje van 8 jaar. Zij worden tweetalig opgevoed , daar steken we veel energie in. Ik verhuisde naar Nederland en dat betekende dat ik privé en zakelijk een nieuwe start moest maken.

Mijn opleiding heeft mij geholpen om de Nederlandse taal redelijk snel onder de knie te krijgen. Ik heb nog steeds mooie herinneringen aan het Graafschap College in Doetinchem. Daar heb ik Nederlands als tweede taal gestudeerd. In Oekraïne heb ik een hbo opleiding in vreemde talen en vertaling afgerond. Daarna heb ik 5 jaar als docent technische vertaling Engels gewerkt aan de Technische Universiteit in Vinnytsia.

Waar ben je in Nederland aan het werk gegaan?
In Nederland ben ik commercieel actief geweest vanaf 2005 bij Nedap. Daar heb ik gewerkt op de afdeling Retail die zich bezig houdt met ontwikkeling en verkoop van antidiefstal-systemen. Als International Sales Operator was ik hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten en technische ondersteuning in Oost-Europa en Rusland.

Vervolgens heb ik bij hetzelfde bedrijf een tijdje als Verkoop Medewerker Binnendienst gewerkt. Daar heb ik mijn communicatieve vaardigheden nog efficienter kunnen ontwikkelen. Ik beheers in zowel schrift als spraak verschillende talen: Nederlands, Engels, Russisch (moedertaal), Oekraïens en Duits. Met die kennis ben ik als docent een aantal jaar werkzaam geweest in het onderwijs.

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?
In mijn functie als International Sales Operator had ik directe contacten met transportbedrijven. Geregeld kwam het voor dat ik advies en consultancy aan de logistieke netwerken in Zuid- en Oost-Europa gaf. Ook maakte ik regelmatig exportdocumenten op.

Zowel deze ervaring als mijn ervaring met internationale export en logistieke processen hebben een rol gespeeld toen ik een vacature bij Pincvision tegenkwam. Bovendien trok de organisatie mij enorm aan vanwege innovatieve ontwikkelingen en zijn wereldwijde bereik.

Hoe ziet een werkdag er voor jou uit?
Mijn werkdag kent veel afwisseling. Elke klant heeft verschillende type zendingen waarbij verschillende eisen gevraagd worden. Ik controleer bijvoorbeeld de bewijslast voor onze klanten, maar ik krijg ook regelmatig vragen over ambassade legalisaties. Bijvoorbeeld over de verschillende gestelde eisen door een land. De eindklant eist in sommige gevallen een legalisatie, maar het kan ook zijn dat diegene niet weet of het nodig is.

Zo heeft iedere klant weer een unieke vraag. Als ik een vraag binnenkrijg of als ik een fout ontdek dan ga ik eerst zelf op onderzoek uit. Ik laat de klant niet zelf zoeken naar een oplossing. Hierdoor leer ik ook iedere dag weer iets bij. Het is mijn passie om de beste klantgerichte én commerciële oplossingen voor onze klanten te bieden. Dat geeft mij ontzettend veel voldoening en energie in mijn werk.

De wereld van Iryna

Heb je vragen over onze webshop of over exportdocumenten?

Neem dan gerust contact op met Iryna via +31(0)88-4321888 of mail naar info@uitvoeraangifte.com.

Maak ook kennis met onze andere teamleden:

27 mei 2021 at 12:52
Gepubliceerd door:
Iryna Wolters-Khomenko
Export Documentation Agent