+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Even voorstellen: Hermione Smit
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Even voorstellen: Hermione Smit

Achter onze webshop staat een enthousiast team voor je klaar om het bestellen van exportdocumenten de gemakkelijkste stap in jouw exportproces te maken. Wij stellen graag onze medewerkers aan je voor om het contact met onze klanten persoonlijker te maken. Het bestellen van documenten gaat namelijk geheel digitaal, maar onze medewerkers helpen je graag als je vragen hebt over jouw bestelling of exportzending.

Hermione is één van deze mensen achter de webshop. Ze is onderdeel van het Customer Service team en ze is werkzaam voor Exportdocumenten.com en Uitvoeraangifte.com.

Hoe ben je bij ons terecht gekomen en wat is jouw rol binnen het team?
Voordat ik bij Pincvision (moederbedrijf van onze webshops) terecht ben gekomen heb ik nationaal en internationaal veel ervaring opgedaan met het regelen van transporten: wegtransport, luchtvrachten en zeevrachten (het verschepen van zeecontainers) en uiteraard met alle documenten die hierbij komen kijken.

In 2018 ben ik bij de webshop begonnen als Export Documentation Agent. Ik houd me onder andere bezig met het maken van exportdocumenten. De kans is groot dat je telefonisch of per mail met mij in contact komt. Heb je een vraag over de webshop of het opmaken van een exportdocument? Dan kan ik je altijd helpen!

Hoe ziet een werkdag voor jou eruit en wat vind je leuk aan het werk wat je doet?
Binnen ons team wisselen we dagelijks van werkzaamheden. Hierdoor ziet iedere dag er weer anders uit. Dit vraagt ook om een goede samenwerking. Voor ons werkt dit goed, juist doordat iedereen binnen het team ervaring op doet binnen de verschillende rollen.

We kunnen elkaar daardoor ook beter bijstaan als dat nodig is. We werken naar een gezamenlijk doel: het dagelijks ervoor zorgen dat onze klanten voorzien worden van de juiste documenten die correct zijn ingevuld.

Met ingang van 5 april 2021 is het niet langer mogelijk nog per post documenten bij de KVK aan te vragen. Kun je dit terugzien in de webshop?
De digitalisering is een van de redenen waarom Exportdocumenten.com opgericht is. De Kamer van Koophandel werkt al jaren aan de overstap van post naar digitaal. Zo hebben ze eerder al een aantal vestigingen in ons land gesloten. Nu hebben ze het besluit genomen om volledig over te gaan.

Sinds het officiële bericht van de KVK zien we een flinke stijging in het aantal klanten dat we aansluiten. Mensen weten ons goed te vinden, via de website van de KVK of gewoon via Google. Het geeft mij voldoening om deze mensen, die soms geen idee hebben wat ze moeten doen, te helpen.

Heb je vragen over onze webshop of over exportdocumenten?

Neem dan gerust contact op met Hermione via +31(0)314‑354865 of mail naar info@exportdocumenten.com.

Maak ook kennis met onze andere teamleden:

Maak ook kennis met:

Stephan Bremmer
Iryna Wolters-Khomenko
Hermione Smit

24 mrt. 2021 at 10:30
Gepubliceerd door:
Hermione Smit
Export Documentation Agent