+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Even voorstellen: Edo Bosga
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Even voorstellen: Edo Bosga

Achter onze webshop staat een enthousiast team klaar voor u om het bestellen van exportdocumenten de gemakkelijkste stap in uw exportproces te maken. Wij willen graag onze medewerkers aan u voorstellen om het contact met onze klanten persoonlijker te maken. Bestellen van documenten gaat namelijk geheel digitaal, maar onze medewerkers helpen u graag als u vragen heeft over uw bestelling of over uw exportzending.

Iedere maand interviewt een van onze teamleden een collega. Deze week heeft Robert Meijer een aantal vragen voor Edo Bosga.

Kan je kort iets over jezelf vertellen?

Hallo, mijn naam is Edo Bosga. Inmiddels ben ik 50 jaar oud en woon in Doetinchem. Ik ben oprichter en directeur van Exportdocumenten.com. Bij Exportdocumenten.com streven wij naar constante verbetering van onze dienstverlening. Een groot deel van mijn tijd spendeer ik aan het verbeteren van ons concept. Werken is mijn hobby, maar als ik niet op het werk ben ga ik graag tennissen met mijn vrienden. In het weekend spendeer ik tijd met mijn familie en vrienden en ga ik zoveel mogelijk leuke dingen met ze te doen.

Wat is je rol binnen het team van Exportdocumenten.com?

Als directeur van Exportdocumenten.com kijk ik hoe de moderne techniek nog beter gebruikt kan worden voor onze webshop, stuur ik het enthousiaste team aan, stel ik de bedrijfsdoelen vast en vertegenwoordig ik Exportdocumenten.com bij bijeenkomsten of beurzen.

Hoe is Exportdocumenten.com ontstaan?

Toen we hoorden van de sluiting van de KvK-balies hebben we direct besloten om hierop in te spelen. Vanuit Pincvision hadden we al een oplossing voor multinationals die grote volumes documenten aanvragen. Om ook een oplossing te bieden voor alle andere exporterende bedrijven hebben we de webshop Exportdocumenten.com opgericht.

Het doel was een oplossing te bedenken om het opmaken van exportdocumenten zo eenvoudig mogelijk te maken en toegankelijk voor iedereen. Het bestellen wordt de klant zo makkelijk mogelijk gemaakt door een handige landvereisten-assistent en infobuttons bij ieder invulveld. Waar mensen nog tegen problemen aanlopen staat ons Customer Service Team klaar om onze klanten te helpen. Elke mogelijke drempel voor het zelf invullen van een exportdocument nemen wij weg.

Waarom raad je de webshop van Exportdocumenten.com aan?

Simpel gezegd, eenvoud. Iedereen kan bij Exportdocumenten.com een document aanvragen zonder problemen te ervaren. De gebruiker wordt letterlijk door elke stap in het bestelproces heen geleid. De webshop laat stap voor stap zien waar, wat, wanneer en waarom iets ingevuld moet worden. Bij concurrenten moet vaak een softwareapplicatie geïnstalleerd worden wat voor problemen zorgt. Bij Exportdocumenten.com is dit niet zo. Maak één keer een account aan en de rest gebeurt online in onze webshop. Probeer het eens!

Waar zou jij zelf wel eens naartoe geëxporteerd willen worden?

Argentinië. Ik wil altijd nog een keer de Zuid-Amerikaanse cultuur opsnuiven. De traditionele landelijke levensstijl van zelfredzaamheid spreekt mij erg aan.

Wat is je favoriete exportproduct?

Een echte Superboer (ik ben groot fan van de Achterhoekse voetbalclub De Graafschap, ook wel bekend als de Superboeren) houdt van zuivel. Ik start mijn dag elke ochtend met yoghurt met muesli en bij de lunch geniet ik graag van een glas karnemelk.

Leer ook onze andere teamleden kennen:

15 okt. 2014 at 15:30