+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Even voorstellen: Carola Evers
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Even voorstellen: Carola Evers

Achter onze webshop staat een enthousiast team klaar voor u om het bestellen van exportdocumenten de gemakkelijkste stap in uw exportproces te maken. Wij willen graag onze medewerkers aan u voorstellen om het contact met onze klanten persoonlijker te maken. Bestellen van documenten gaat namelijk geheel digitaal, maar onze medewerkers helpen u graag als u vragen heeft over uw bestelling of over uw exportzending.

Iedere maand interviewt een van onze teamleden een collega. Deze week heeft Esther Verhagen een aantal vragen voor Carola Evers.

Kan je kort iets over jezelf vertellen?

Hallo, Ik ben Carola Evers. Ik ben 29 jaar en woon samen met mijn vriend in Doetinchem. Ik werk nu 7 jaar bij Pincvision en ben daar verantwoordelijk voor Marketing & Communicatie. Sinds we Exportdocumenten.com hebben opgestart ben ik ook daar actief bezig met de marketing. Mijn vrije tijd spendeer ik vaak in de sportschool of op de tennisbaan. Daarnaast houd ik ook heel erg van een lekkere luie avond met een spannende film op de bank.

Wat is je rol binnen het team van Exportdocumenten.com?

Ik werk op de afdeling Marketing & Communicatie van Exportdocumenten.com. Ik zorg ervoor dat de website goed vindbaar is, beheer reclamecampagnes, plaats het nieuws op de website en verzorg de maandelijkse nieuwsbrief.

Hoe ben je bij Exportdocumenten.com terechtgekomen?

In maart 2013 maakte de Kamer van Koophandel bekend dat ze zouden gaan reorganiseren, dit had tot gevolg dat de loketten voor exportdocumenten werden teruggebracht naar 4 centrale locaties. Hierdoor moeten bedrijven exportdocumenten voortaan digitaal aanvragen. Een kans waar Pincvision direct op in is gesprongen. We wilden deze doelgroep de gemakkelijkste oplossing aanbieden voor het aanvragen van exportdocumenten, en een die vernieuwend en anders is dan de andere softwareaanbieders. Vandaar ons idee voor een webshop!

Waarom raad je de webshop van Exportdocumenten.com aan?

Exportdocumenten.com houdt zich uitsluitend bezig met het proces rondom exportdocumentatie. We hebben alle kennis van onze specialisten in onze webshop verwerkt, waardoor het aanvragen van exportdocumenten heel gemakkelijk verloopt. Daarbij blijven we onze webshop continue analyseren om deze zo goed mogelijk op de wensen van onze klanten te laten aansluiten. Er vinden daarom regelmatig verbeteringen plaats, zodat het aanvragen van exportdocumenten een fluitje van een cent blijft!

Waar zou jij zelf wel eens naartoe geëxporteerd willen worden?

Na mijn vakantie op Sint Maarten zou ik ook graag nog alle Caribische eilanden willen bezoeken. Ik ben erg gek op de zon en de prachtige blauwe zee.

Wat is je favoriete export product?

Heel cliché, maar ik hou van tulpen! Lekker vrolijk en een echt Hollands product.

12 sep. 2014 at 10:00