+31(0)884321888
[javascript protected email address]
CvO accreditatieketen verwelkomt nieuwe leden
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

CvO accreditatieketen verwelkomt nieuwe leden

De Kamer van Koophandel, Industrie en Agricultuur van Beirut en Mount Lebanon en de Kamer van Koophandel van Varese (Italië) zijn de nieuwste leden van de Internationale Certificaat van Oorsprong Accreditatieketen (International CO Global Accreditation Chain). Dit werd bekend gemaakt tijdens een virtuele meeting van het International CO Council.

Internationaal erkende CO-Label

De certificaten van deze KVK's worden nu voorzien van het ICC's internationaal erkende CO-label. Dit gecertificeerde merk verzekert banken, bedrijven, douane en handelaars dat hun CO's zijn afgegeven volgens de strengste en geharmoniseerde certificeringsnormen, gebaseerd op de ICC WCF International CO Guidelines.

Leden ICC

Inmiddels zijn er 684 Kamers van Koophandel, uit 27 landen aangesloten bij de accreditatieketen. Je kunt via de website van de ICC meer informatie vinden over de aangesloten kamers.

Nederland is sinds 1 januari 2014 lid. Alle CvO's (Certificaten van Oorsprong) die worden afgehandeld door de Nederlandse Kamer van Koophandel kunnen via het systeem worden geverifieerd.

Vragen over het Certificaat van Oorsprong

Wil je meer informatie omtrent het regelen van een CvO? Bekijk dan onze pagina's over het Certificaat van Oorsprong. Heb je toch nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons Customer Service team via +31(0)314-354865.

11 nov. 2020 at 16:30