+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Belangrijk: Wijziging machtigingsformulier Kamer van Koophandel
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Belangrijk: Wijziging machtigingsformulier Kamer van Koophandel

Graag attenderen wij u nogmaals op het volgende bericht. Het is belangrijk dat u vóór het einde van dit jaar uw machtigingsformulier heeft gewijzigd. Hiermee voorkomt u dat uw aanvragen per januari worden afgekeurd door de Kamer van Koophandel. Hoe u het machtigingsformulier wijzigt leest u in het bericht hieronder.

Gepubliceerd op 5 oktober 2016

Zoals u waarschijnlijk al vernomen heeft, is 1 mei de Douanewet gewijzigd. Op het gebied van exportdocumenten heeft dit ook voor veranderingen gezorgd. Leest u onderstaand bericht daarom graag goed door:

In mei hebben wij u reeds geïnformeerd over de vernieuwde leveranciersverklaring. Daarnaast heeft de wijziging van de Douanewet ook invloed op het machtigingsformulier van de Kamer van Koophandel. Dit heeft gevolgen voor u als aanvrager van exportdocumenten.

Machtiging per document type

De Kamer van Koophandel heeft ons gevraagd om de template van ons machtigingsformulier aan te passen. Dit formulier heeft u ingevuld bij het aanmaken van uw account in onze webshop. Het is een doorlopende machtiging waarmee u aan de Kamer van Koophandel laat weten dat Exportdocumenten.com namens uw organisatie exportdocumenten mag aanvragen.

Het machtigingsformulier dat u hiervoor gebruikt heeft, voldoet niet meer volledig aan de laatste vereisten, zo wil de Kamer van Koophandel o.a. ook zien voor welk type documenten u Exportdocumenten.com machtigt. Per documentaanvraag controleren zij of u hiervoor de juiste machtiging heeft afgegeven. Graag zouden wij u willen vragen eenmalig het vernieuwde formulier in te vullen en naar ons terug te mailen. Om te voorkomen dat u voor elk type document een nieuw machtigingsformulier moet invullen, adviseren wij u om bij het invullen van het machtigingsformulier gelijk alle opties aan te kruisen, dat wil zeggen: Certificaat van Oorsprong, EUR.1-certificaat, Handelsfactuur en Verklaringen.

Nieuw machtigingsformulier

Het vernieuwde machtigingsformulier kunt u hier downloaden. Vult u deze graag in en stuur deze ondertekend retour naar info@exportdocumenten.com Wij zorgen ervoor dat uw account wordt bijgewerkt en u geen problemen zal ondervinden bij toekomstige aanvragen.

Indien u vragen heeft over de vernieuwde machtiging, stuurt u dan een e-mail naar info@exportdocumenten.com of bel naar 0314-354865.

Namens het Customer Service Team alvast bedankt voor uw medewerking.

29 nov. 2016 at 11:30