+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Afwijkende doorlooptijden van de ambassades als gevolg van COVID-19
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Afwijkende doorlooptijden van de ambassades als gevolg van COVID-19

Hierbij geven wij jou een update over de gevolgen van de COVID-19 maatregelen die zijn genomen en de doorlooptijden van de ambassades.

De daadwerkelijke doorlooptijden van de ambassades wijken af van de gemiddelde doorlooptijden zoals vermeld op onze webpagina Ambassade Legalisatie Service. De ambassades hebben beperkte openingstijden, waardoor het moeilijker is om documenten in te leveren of af te halen bij de verschillende ambassades.

Helaas is het niet mogelijk om een exacte doorlooptijd per ambassade op te geven, maar wij wijzen je er vriendelijk op om rekening te houden met mogelijke vertragingen.

Informeer jouw importeur

Wij adviseren je om jouw importeur op de hoogte te stellen van de situatie en te onderzoeken of het mogelijk is om de goederen in te klaren zonder de legalisatie van de ambassade, als een versoepeling van de wettelijke landvereiste. Heb je assistentie nodig? Neem dan gerust contact met ons op via +31(0)314-354865 of stuur een e-mail naar info@exportdocumenten.com en wij bekijken dan de mogelijkheden voor assistentie.

22 mei 2020 at 17:30