+31(0)884321888
[javascript protected email address]
3e plek Computable Awards voor Uitvoeraangifte.com
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

3e plek Computable Awards voor Uitvoeraangifte.com

Het afgelopen jaar zijn we met Uitvoeraangifte.com twee keer genomineerd voor de Computable Awards 2021. In april werden we genomineerd voor de categorie MKB-project. Helaas behoorden we niet tot de top 5. In juni werd bekend dat we nogmaals genomineerd waren. Dit keer voor de categorie Digitale Transformatie.

Op woensdag 3 november vond de uitreiking van de Computable Awards plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens een spectaculaire avond (zie de impressie) zijn alle winnaars bekend gemaakt.

3e plek voor Uitvoeraangifte.com

Met Uitvoeraangifte.com behaalden wij een mooie 3e plek in de categorie Digitale Transformatie (60 inzendingen). In totaal waren er 20 verschillende categorieën. Bekijk de volledige uitslag van de awards.


Wie is Computable en wat zijn de Computable Awards?

Computable is een onafhankelijke website. Zij houden zich bezig met (nieuws)berichten, achtergronden en opinieartikelen over ICT. De Computable Awards is een evenement dat jaarlijks georganiseerd wordt. Computable reikt zijn awards uit aan startups, projecten, sociale innovaties en personen die zich in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden.


16 nov. 2021 at 09:00