+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Weka Boxcoolers
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Weka Boxcoolers

Weka Boxcoolers aan het woord: "Wij zijn via Google uitgekomen bij Exportdocuments.com. We zijn tevreden over de snelle levering van documenten. De webshop werkt ook prettig. Het is gemakkelijk om gegevens in te voeren. Het is erg fijn dat jullie telefonisch goed bereikbaar zijn voor vragen of informatie. Wij stellen het ook op prijs als jullie op tijd in grijpen als er een verkeerde invoer heeft plaatsgevonden. Kortom, een goede service!"

Bedrijfsinformatie Weka Boxcoolers

WEKA produceert al sinds 1957 maritieme producten. De kernactiviteit is boxcoolers die worden gebruikt voor binnenwateren en zeeschepen. Weka biedt een scala aan materialen voor verschillende toepassingen. Dit is zowel om economische als om milieuredenen. Boxcoolers worden gebruikt voor het koelen van dieselmotoren tussen 3 en 20.000 kW.

Boxcoolers hebben verschillende voordelen in vergelijking met conventionele koelmethoden: lager gewicht en lagere prijs, eenvoudiger onderhoud, hogere betrouwbaarheid. WEKA heeft het boxcooler-principe naar nieuwe prestaties gebracht. Recente ontwikkeling van toepassingen en technologie heeft geresulteerd in een product dat met bijna alle toepassingen succesvol concurreert met conventionele koeling voor dieselmotoren.

Website: www.wekamarine.com

Weka Boxcoolers exporteert onder andere naar:

Turkije, China, Verenigde Arabische Emiraten, Rusland en Afrika.

< terug naar alle referenties