+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Van Raam
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Van Raam

Van Raam aan het woord: "De regelgeving rondom Brexit zorgde ervoor dat we te maken kregen met uitvoeraangiften. Online zijn we zodoende bij Exportdocuments.com uitgekomen. Aangezien jullie ook een Achterhoeks bedrijf zijn, was het al snel 'één plus één is twee'.

Omdat alles nieuw was, hebben we in het begin wat opstartproblemen gehad. We wisten niet goed wat we moesten doen. Daardoor maakten we fouten. We hebben vaak met jullie gebeld en kregen dan antwoord waarmee we verder konden.


Het bezoek van Lars heeft voor ons erg verhelderend gewerkt. Wij zijn ons nu meer bewust van wat er fout kan gaan en waar we op moeten letten. We hopen ook dat fouten nu niet meer voorkomen. Veel heeft ook met de onzekerheid van Brexit te maken. Onze klanten of transporteurs weten ook niet altijd exact wat er wel en niet kan en zijn bang dat er teveel blijft staan in de opslag.

We kiezen voor Exportdocuments.com omdat we hiermee de uitvoeraangiften op een eenvoudige manier kunnen regelen. Als je over de juiste gegevens beschikt, dan heb je het opmaken van een uitvoeraangifte zo onder de knie."

Bedrijfsinformatie Van Raam

Van Raam is fabrikant van unieke aangepaste fietsen voor mensen met een beperking. De specialisaties van Van Raam zijn driewielfietsen, scootmobielfietsen, rolstoelfietsen, tandems, duofietsen, rolstoeltransportfietsen en lage instapfietsen ofwel comfortfietsen. Van Raam fietsen zijn ook als elektrische fiets leverbaar.

Website:
www.vanraam.com

Van Raam exporteert onder andere naar:

Groot-Brittannië, Noorwegen, Verenigde Staten, IJsland en Australië.

< terug naar alle referenties