+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Freightmaster
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Freightmaster

Freightmaster aan het woord: "Op een dag bedacht ik me dat er vast een online (snellere) manier moest zijn voor het opmaken van exportdocumenten. Zodoende ging ik via Google zoeken. Ik kwam vrijwel gelijk uit bij www.Exportdocuments.com.

Jullie webshop sluit aan op onze behoefte doordat we binnen 10 minuten een uitvoeraangifte geregeld hebben. En dat tegen een erg goede prijs. Oftewel een goede service voor een goede prijs. Daarbij werkt het Customer Service team erg hands-on en wordt er creatief meegedacht. Het voelt erg persoonlijk en dat kunnen wij zeker waarderen.


Door de snelle levering van de uitvoeraangiften kunnen wij onze containers sneller voorbereiden. Zo hoeven wij niet meer uren te wachten op één of meerdere documenten."

Bedrijfsinformatie Freightmaster

Als middelgroot onafhankelijk expediteur is Freightmaster in staat om persoonlijke aandacht te schenken aan ieder transport, maar groot genoeg om de professionaliteit te bezitten die jij van een expediteur verwacht. Freightmaster fungeert als jouw douane-agent bij alle douaneautoriteiten om te zorgen voor een snelle en efficiënte douaneafhandeling voor jouw import- en exportzendingen.

Website: www.freightmaster.nl

Freightmaster exporteert onder andere naar:

Suriname, Curacao en China.

< terug naar alle referenties