+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Delta International Trading
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Delta International Trading

Delta International Trading aan het woord: "Toen wij begonnen met exporteren hadden wij van ons transportbedrijf te horen gekregen dat wij zelf de uitvoerdocumenten moesten regelen. Wij zochten op internet naar een bedrijf die dit voor ons kon regelen. Zo kwamen we bij Exportdocuments.com terecht. Er werd duidelijk uitgelegd hoe we de uitvoerdocumenten zelf konden regelen. Het is heel simpel om de uitvoeraangifte te doen, bij elk vak wordt heel duidelijk uitgelegd wat je moet invullen. De eerste keer was het nog een beetje zoeken, maar daarna is het heel makkelijk. Het is heel fijn dat je te allen tijde heel snel, op iedere locatie, de uitvoeraangifte kunt doen."

"Wij wilden ook niet vastzitten aan een abonnement of iets dergelijks, dat hoeft ook niet bij Exportdocuments.com. Het portaal waarin je de aangifte doet is heel duidelijk, mocht er iets zijn dan worden we altijd zeer vriendelijk te woord gestaan door de klantenservice. Bovendien biedt Exportdocuments.com zeer scherpe tarieven aan."

Bedrijfsinformatie Delta International Trading

Delta International Trading is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in pootaardappelen. Men gaat voor kwaliteit en betaalbare prijzen en kunnen leveren over de hele wereld, maar ze zijn gespecialiseerd in Egypte en het Midden-Oosten. Ze streven naar gemakkelijk en snel contact met klanten.

Website:
www.deltapotatoes.nl

Delta International Trading exporteert onder andere naar:

Egypte.

< terug naar alle referenties