+31(0)884321888
[javascript protected email address]
WORK IN PROGRESS - Nieuwe functionaliteiten in de webshop!
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

WORK IN PROGRESS - Nieuwe functionaliteiten in de webshop!

Het team van Exportdocumenten.com werkt continu aan het optimaliseren van de webshop. Met name door de input van u als klant en onze ervaringen uit de praktijk proberen we de gebruiksvriendelijkheid van de webshop steeds te verbeteren. Hierdoor wordt het aanvragen van de gewenste exportdocumenten iedere keer weer eenvoudiger en leuker.

Momenteel werken wij achter de schermen hard aan een nieuwe release. Graag vertellen wij u meer over enkele nieuwe functionaliteiten die u kunt verwachten.

Gebruik maken van adresboek en templates

Exporteert u regelmatig naar dezelfde klant, dan kunt u straks gebruik maken van het adresboek. Het adresboek registreert alle adressen die u vanaf dat moment invult. Hierdoor hoeft u straks alleen het gewenste adres te selecteren en deze niet iedere keer weer opnieuw in te vullen.

Exporteert u ook regelmatig dezelfde producten, dan zal het u veel werk besparen door gebruik te maken van templates. Met behulp van de templates worden bepaalde gegevens opgeslagen, denk hierbij aan de ontvanger, algemene goederenomschrijving en de productomschrijving, waardoor uw aanvraag grotendeels alweer is ingevuld, zodra u deze template selecteert.

Aanvullende verzendwijzen

In de praktijk blijkt er behoefte te zijn aan meer verzendwijzen dan op dit moment beschikbaar zijn in onze webshop. Zo zijn er bedrijven die hun documenten graag komen ophalen, omdat de zending dezelfde dag nog weg moet. Er zijn ook bedrijven die al betaald hebben voor een UPS zending en willen dat de 2e set documenten aan deze zending wordt toegevoegd, of bedrijven die in plaats van UPS de documenten liever met PostNL aangetekend willen laten versturen.

Alle drie de opties hebben wij vanaf de nieuwe release beschikbaar gesteld voor u!

Extra e-mailadres voor kopie factuur

Hoewel er in de webshop betaald wordt per aanvraag, heeft de financiële afdeling vaak behoefte aan een kopie van de factuur. Met de nieuwe release is het voortaan mogelijk om een extra e-mailadres op te geven waarnaar wij deze facturen mailen.

Wat is de “go-live datum” van de nieuwe release?

Verwacht wordt dat de release in december opgeleverd wordt. De exacte opleverdatum is echter nog niet bekend. Zodra dit bekend is, informeren wij u hier direct over. Daarnaast krijgt u voorafgaand aan de nieuwe release nog een uitgebreide uitleg krijgen over de werking van de nieuwe functionaliteiten.

Heeft u nog vragen naar aanleiding van dit bericht, neemt u dan gerust contact op met ons Customer Service team door te mailen naar info@exportdocumenten.com

05 okt. 2016 at 14:00