+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Wijziging webshop vanaf mei: Additionele velden op uw EUR1 of CvO
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Wijziging webshop vanaf mei: Additionele velden op uw EUR1 of CvO

Verwacht wordt dat eind mei een nieuwe functionaliteit beschikbaar is op Exportdocumenten.com. Hiermee is het mogelijk om het aantal en de eenheid per product in te vullen op het EUR.1-certificaat of het Certificaat van Oorsprong. Uw certificaat wordt hierdoor nog overzichtelijker voor de douane én uw klant. We zijn op dit moment volop aan het testen.

Wat verandert er?

In stap 2 van het bestelproces vult u alle gegevens voor uw zending in. Zo ook de betreffende producten en hun oorsprong.

Op dit moment kunt u het aantal ook al invullen, echter dient u dit in het veld ‘Omschrijving’ te doen. Er zit een maximaal aantal karakters aan dit veld, waardoor u mogelijk niet alle gewenste informatie kwijt kunt.

Invulvelden Exportdocumenten.com:

Vanaf eind mei zijn er 2 extra velden beschikbaar; ‘Aantal’ en ‘Eenheid’. Deze toevoeging maakt de aanvraag nog completer. Het veld 'Omschrijving' blijft u gebruiken zoals u gewend bent, waarbij het maximaal aantal te gebruiken karakters is uitgebreid.

Invulvelden Exportdocumenten.com mei:

Niet verplicht maar wel een aanrader

Hoewel het invullen van het Aantal en de Eenheid niet verplicht is, raden wij het u wel sterk aan deze velden te vullen. Deze aanvulling bevordert het legalisatieproces bij de Kamer van Koophandel, maar ook het inklaren bij de Douane, aangezien het invullen van de aantallen en eenheden nog meer inzicht geeft in hetgeen dat u exporteert.

Heeft u nog vragen naar aanleiding van dit artikel, stuurt u dan een e-mail naar info@exportdocumenten.com of bel naar 0314-354865.


06 apr. 2017 at 09:30