+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Wij hebben de webshop voor u geüpdatet
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Wij hebben de webshop voor u geüpdatet

Het team van Exportdocumenten.com is continu bezig met de ontwikkeling van onze webshop. Dat past bij de complexe materie die achter dit exportproces schuilt en dat willen we zo makkelijk en transparant mogelijk voor u maken.

Het zorgen voor een geoptimaliseerd bestelproces is mogelijk door de functionaliteiten goed af te stemmen op de wensen van onze klanten. Afgelopen week is opnieuw een update uitgevoerd waarbij we een aantal verbeteringen hebben doorgevoerd. Om u hiervan op de hoogte te houden beschrijven we hieronder wat er is verbeterd voor u.

Nieuw: Bestel een originele kopie van het Certificaat van Oorsprong

Het was al mogelijk om digitale scans van uw documenten te bestellen. Nieuw is dat u nu ook één of meerdere originele kopieën (geel papier) van uw Certificaat van Oorsprong (CvO) kunt aanvragen. In de webshop vindt u onderaan het invulformulier van het CvO de mogelijkheid om kopieën te bestellen.

Met deze nieuwe service kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Ideeën?

Wanneer u zelf ideeën heeft waarmee we onze webshop verder kunnen verbeteren of uitbreiden, laat het ons weten. Bel naar ons Customer Service team op telefoonnummer 0314-354865 of mail naar info@exportdocumenten.com. Wij hechten veel waarde aan uw feedback.

12 dec. 2014 at 11:00