+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Whitepaper: 6 valkuilen van export
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Whitepaper: 6 valkuilen van export

De export in Nederland groeit de afgelopen tijd explosief. Toch gaat er bij regelen van export vaak iets mis. Goede voorkennis verhelpt al snel de meest voorkomende fouten.

Het team van Exportdocumenten.com heeft specialistische kennis van onder andere exportdocumenten, oorsprong en bewijslast. Dit omdat wij hier iedere dag mee bezig zijn. Wij delen onze kennis graag met u en wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

Al exporteert u al jaren, de kans dat het een keer mis gaat zit er zeker in. Met de blog 'Eerst Hulp Bij Export' en onze andere artikelen delen wij al onze kennis met u. Wij houden de websites van de instanties nauwlettend in de gaten. Zo stuitten wij op een handige whitepaper van Evofenedex: '6 veel gemaakte fouten bij export'.

Whitepaper: '6 veel gemaakte fouten bij export'

In deze whitepaper leest u de meest voorkomende fouten bij exporteren en tips om ze te voorkomen. Zo hebben ze het bijvoorbeeld bij fout 2 over het regelen van de exportdocumenten. Risico's nemen hoort nu eenmaal bij ondernemen, maar met een goede voorbereiding kunt u de risico's zoveel mogelijk minimaliseren.

Benieuwd hoe u de risico's van exporteren kan verkleinen? Download de handige whitepaper hier: '6 veel gemaakte fouten bij export'

Bron: Evofenedex

03 okt. 2018 at 13:52