+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Webshop update: uitbreiding aantal HS-codes
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Webshop update: uitbreiding aantal HS-codes

Deze week heeft onze webshop een update gehad! Wij zijn continu bezig om de webshop te optimaliseren. Met deze update zijn er twee nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan de webshop voor jou.

Zo is er een nieuw land van bestemming toegevoegd waar je via de webshop uitvoeraangifte voor kunt doen en hebben wij het aantal HS codes verder uitgebreid.

Nieuw land van bestemming

Voorheen was het niet mogelijk om voor Oekraïne uitvoeraangiften te bestellen in onze webshop. Dankzij deze update kan dit vanaf nu wel.

Nieuwsgierig naar welke andere landen je bij ons uitvoeraangiften kunt opmaken? Kijk dan op onze pagina 'Uitvoeraangifte voor welke landen?'.

Aantal HS codes uitgebreid

HS codes (of goederencodes) zijn er om handelsgoederen internationaal te kunnen classificeren. In totaal zijn er meer dan 9.000 verschillende HS codes. Met trots melden wij dat het aantal HS codes in de webshop is uitgebreid, waardoor we nu meer dan 70% van alle goederencodes in de webshop kunnen behandelen. De 30% die overblijft, betreft productgroepen waar aanvullende eisen voor gelden en/of douanevergunningen voor nodig zijn.

Twijfel je of je voor jouw goederen terecht kunt in de webshop van Uitvoeraangifte.com? Neem dan contact op met ons Customer Service team. Zij beantwoorden je vragen en vertellen je of de webshop geschikt is voor jouw producten. Mochten er aanvullende eisen gelden dan kunnen onze specialisten je daar meer informatie over geven.

Tip voor logistieke dienstverleners of transporteurs: 'Uitvoeraangiften doen voor jouw klant(en)'

Heb jij nog wensen?

Wij blijven onze webshop graag verbeteren, heb je tips of zie je dingen graag anders? Geef het aan ons Customer Service team door. Wij stellen jouw input zeer op prijs. Heb je na het lezen van dit bericht nog vragen over de nieuwe functionaliteiten? Neem ook dan gerust contact op met ons door te mailen naar: info@uitvoeraangifte.com.

Lees hier meer over onze webshop updates:

Webshop update mei 2021: verbeteringen gebruiksgemak
Webshop update januari 2021: aangiften regelen voor jouw klanten
Webshop update november 2020: buitenlandse accounts
Webshop update oktober 2020: aangifte kopiëren
Webshop update juni 2020: aanvullende codes selecteren
Webshop update november 2019: toevoeging van bescheidcodes
Webshop update mei 2019: uitbreiding aantal HS-codes

21 mei 2019 at 15:51