+31(0)884321888
[javascript protected email address]
We zijn live: Bestel je uitvoeraangiften voortaan in onze webshop!
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

We zijn live: Bestel je uitvoeraangiften voortaan in onze webshop!

Het is eindelijk zover. Wij hebben een feestje te vieren bij Uitvoeraangifte.com. Vanaf vandaag is onze webshop officieel live!

We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan onze nieuwe webshop. We zijn dan ook heel blij en trots om te kunnen delen dat deze nu geopend is voor onze klanten. Voor bedrijven die exporteren naar landen buiten de EU is dit een voordelige oplossing om uitvoeraangiften te regelen!

Niet (langer) nodig om dit proces uit te besteden, je exportaangiften regel je eenvoudig en snel zelf. Bespaar tegelijkertijd op je kosten!

Probeer het vrijblijvend

Heb je nog nooit eerder een uitvoeraangifte opgemaakt? Of heb je juist interesse om eens vrijblijvend een alternatieve oplossing voor je bestaande proces uit te proberen? Maak dan een gratis account aan!

Je betaalt een vaste prijs per aangifte en zit verder nergens aan vast. Om het gemak zelf te ervaren kunnen we dus alleen maar zeggen: "Probeer het gewoon een keer zelf." In de webshop kan je voor nagenoeg alle landen wereldwijd je uitvoeraangiften regelen.

Heldere & lage tarieven

Wij snappen dat jij als exporteur graag vooraf helderheid hebt over de kosten. In onze webshop zie je daarom direct wat de kosten van je aanvraag zullen zijn, nog voordat je alle stappen van het bestelproces hebt doorlopen!

Account aangemaakt? Direct aan de slag

Zodra je een account hebt aangemaakt kun je direct beginnen met het doen van je eerste aanvraag. Kom je er niet helemaal uit tijdens een van de bestelstappen? Bel dan met onze collega's van Customer Service: 088-4321888. Zij helpen je om het document correct in te vullen. Nadat je hebt betaald verwerken wij de aanvraag voor je. Binnen enkele minuten ontvang je al bericht terug over de status van je aanvraag!

Laat je ons weten wat je van de webshop vindt?

Onze webshop is net geopend. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven, zijn wij continu bezig met optimalisaties. Heb je tips om onze webshop nog beter te maken, geef dit dan aan ons door. Wij gaan graag met je feedback aan de slag om de webshop aan ieders verwachtingen te laten voldoen.

Tips mag je mailen naar: info@exportdocuments.com

Graag tot ziens in onze webshop!

11 apr. 2019 at 08:38